Модне взуття весна-літо 2017

0_modne_vzuttja_vesna_lito_2017

Протягом двох довгих місяців ми слідкували за показами мод Парижу, Лондону, Мілану та Нью-Йорку, врешті решт це дало свої плоди, і ми можемо назвати найбільш модне взуття сезону Весна-Літо 2017.

Літнє та весняне взуття цього сезону відрізнялось певною казковою родзинкою, котра була присутня в багатьох моделях. Часто взуття повертало нас спогадами в минуле, змушуючи просто згадати якісь часи, повернутись в дитинство, а може й просто згадати певні мрії молодості. Зустріти на подіумах можна було все: відкрите взуття, що дозволяло дихати ногам, високі чоботи, дорога шкіра, яскраві черевики.

Немає значення, весна чи літо, в цій статті ви знайдете для себе цікаву і нестандартну пару модного взуття, нехай і зовсім не на кожен день.

Низький, тонкий каблук

2_modne_vzuttja_na_tonkomu_nuzkomu_kabluku_2017

Цю варіацію взуття в свої покази мод додали практично всі провідні дизайнери. Можливо, аби тримати конкурентів на короткому повідку? В число відомих брендів входять Dior та Prada.

Читайте також на krasainfo.com:

Мода 2017: стрижки та зачіски на коротке волосся

Тонкі стилети

3_modne_vzuttja_tonki_styletu_2017

Весна-літо 2017 – сезон контрастів. Тонкі стилети – приклад взуття для вишуканих, ніжних жінок. Особливо помітно виділилась серед модного взуття Nina Ricci.

Круглі каблуки

4_modne_vzuttja_na_krugkyh_kablukah_2017

Трохи дивна та гротескна модель модного взуття сезону, але не менш цікава. Таке взуття теж варте уваги і спроби представити його світові. Безумовно, це взуття не лише на показ мод, але вирішувати, до якого одягу воно буде доречним, вирішувати вам.

Шкарпетки та сандалі

5_modne_vzuttja_sandali_iz_noskamy_2017

Практично жоден подіум не оминув цей тренд. По правді кажучи, більшість моделей були провальними, але було й кілька вдалих варіацій, котрі, до прикладу, представили нам Oh-White та Bottega Veneta.

Чоботи-шкарпетки

6_modne_vzuttja_choboty_shkarpety_2017

Гаразд, ми побачили кілька «боязливих» моделей із шкарпетками, але деякі дизайнери вирішили вдатись до сміливих експериментів, котрі виявились більш вдалими на подіумах.

До таких вдалих експериментів належать моделі Fendi.

Натерті до блиску

7_modne_vzuttja_blyskuche_2017
7_modne_vzuttja_blyskuche_2017_1

Ці моделі викликали в глядачів багато яскравих емоцій. Цікаві варіації блискучого взуття, безумовно, одна із найвдаліших моделей сезону весняного та літнього взуття. Особливо креативно себе проявили Dolce&Gabbana.

Взуття, що дихає

8_modne_vzuttja_dyhauche_2017
8_modne_vzuttja_dyhauche_2017_2

Місцями, абсолютно казкове взуття! Здебільшого це дуже вдалі моделі для стильних жінок. Alexander Wang, щоправда, відмітились дуже сміливим та експериментальним підходом, котрий підійде далеко не кожній жінці, але інші моделі, як ви можете помітити, прийнятні, красиві, вишукані та цікаві.

Читайте також на krasainfo.com:

Модний манікюр весна-літо 2017

Обв’язка

9_modne_vzuttja_obvjazka_2017_1
9_modne_vzuttja_obvjazka_2017_2

Як ми бачимо, дуже багато модельєрів намагаються нам показати модне взуття сезону так, аби трішки оголити ніжну жіночу шкіру. Дехто використовує обв’язки на весняне взуття поверх тканини, аби підлаштувати модель під погодні умови, інші ж відкривають щиколотки, а то й більше, прозоро натякаючи на те, що це літнє взуття.

Зміїна шкіра

10_modne_vzuttja_shkira_zmii_2017

Інтригуючий тренд весняного взуття 2017. Особливо цікаво відмітився Mark Jacobs, показавши нестандартну варіацію чобіт із зміїної шкіри. Louis Vuitton показали більш класичну варіацію, але в золотих тонах, наче підкреслюючи свій бренд. Rodarte ж зробили ставку на привабливість, їхня модель модного взуття найменш схожа на стандартні черевики із зміїної шкіри, і все заради вашої привабливості!

Чоботи до бедра

11_modne_vzuttja_choboty_do_bedra_2017

Насправді, ця модель з’являлась не так часто, як ми могли очікувати. Можливо, справа в тому, що літнє взуття має трішки інші тенденції. Але тим не менш відмітились цими моделями Gucci, Mark Jacobs та Balenciaga. Більше воно позиціонувалось як весняне взуття. Чоботи до бедра – надто красиве взуття, аби ми обійшли його стороною!

Взуття майбутнього

12_modne_vzuttja_maibutnjogo_2017

Незвичне взуття, котре виберуть для себе лише жінки схильні до незвичайних експериментів! Це специфічне взуття, призначене, наче, лише для подіумів, все ж знайшло свою аудиторію, особливо моделі Chanel та Louis Vuiton.

Натхнення зі сходу

13_modne_vzuttja_zi_shody_2017

Як ми вже сказали вище, східні мотиви зараз у тренді, кожен модельєр тим чи іншим боком хапається за ці мотиви. Тож цікаве взуття із китайськими та японськими мотивами було присутнє практично на всіх показах мод. І хто ж, ви подумаєте, брався за це взуття найбільше? Провідні модельєри Gucci, Prada та Versace! Тож робіть висновки про те, наскільки зараз модне взуття із східними мотивами!

Взуття на платформі

1_modne_vzuttja_na_platformi_2017
1_modne_vzuttja_na_platformi_2017_1
1_modne_vzuttja_na_platformi_2017_2

Безумовно, один із найяскравіших трендів сезону. Моделі виходили на подіум на високих платформах, показуючи, що такий підйом в статурі личитиме кожній жінці. Miu Miu представили нестандартну варіацію взуття. Charlotte Olympia та Dolce&Gabbana ж представили нам цікаву варіацію на східну тематику. Ця тематика, до речі, прослідковується в багатьох трендах сезону весна літо 2017.

Читайте також на krasainfo.com:

Модний одяг весна-літо 2017

9_modnyi_odjag_plechi_2017