Секрети та цікаві ідеї сервірування новорічного столу 2017

novii_rik

Незабаром довгоочікуване, радісне, чарівне свято Нового року. Саме час задуматись , як прикрасити святковий стіл, щоб зустріти 2017. Вибрати і підготувати страви можна протягом декількох днів, а от придумати цікаве та оригінальне сервірування необхідно потрібно заздалегідь, щоб встигнути втілити у життя усі деталі майбутнього дизайну і придбати необхідні аксесуари.

Завершити рік та зустріти Новий рік у хорошому та позитивному настрої допоможе максимально яскравий, блискучий, виразний і життєрадісний декор на столі.

serviruvannya

Символом нового 2017 року є Вогняний Півень. Більшість елементів декору до святкового столу вибираємо з урахуванням свої побажань та специфіки нового символу. Використовуйте яскраві аксесуари. Перевагу надавайте елементам декору червоного, оранжевого, рожевого, малинового, золотого відтінків.

Порада: вважається, що символ нового року небайдужий до блискучих речей, тому максимум блискіток на вашому столі підкреслить урочистість цього свята.

Прикраси столу з допомогою натуральних матеріалів є одним із символів Нового 2017 року. Створіть кілька природних акцентів на столі, використовуйте рослинність в якості аксесуарів, постеліть натуральні скатертини і серветки (наприклад, лляні).

novirichne_oformlennya_stolu

Цікавим доповненням до декору стануть ефектні підставки, тримачі серветок, позолочені столові прилади, стрічки аналогічних відтінків.

Скатертину на новорічний стіл застеліть білу або червону. Також можна застелити помаранчеву, жовту, позолочену. Серветки вибирайте такі, щоб не зливались із скатертиною. Старайтесь, щоб був контраст.

Головним кольором року є червоний. Досить гармонійно червоний поєднується з білим, золотистим. Але не підбирайте більше двох – трьох кольорів, щоб не було перевантаження. Старайтесь додати ще світлого або нейтрального кольору, щоб очам було приємно дивитись на святковий стіл, який ви задекоруєте власноруч.

Гарних святкувань та щасливого Нового 2017 року!