Губна помада осені 2016

gubna_pomada_oseni_2016

На зміну літньої спеки прийшла раптова осінь, яка внесла кардинальні зміни не лише в погоду та настрій, а й у моду, зокрема це стосується макіяжу. Оскільки макіяж – це невід’ємна частина нашого образу, на нього треба звернути неабияку увагу.

Сьогодні поговоримо про ту частину макіяжу, на яку в більшості випадків падають акценти. Які кольори губної помади модні осінню 2016?

Цієї осені ми експерементуємо з червоним та його варіаціями по повній, головне не переборщити. Основна увага модниць падає на 4 основних відтінки помади.

Яскраво-червона помада

yaskravo-chervona_pomada

Це класичний колір помади, який увійшов у топ модних новинок осені 2016. Цієї осені в моді чудові світлі, темні і вишневий відтінки червоного. Thomas Wylde акцентує на контрастах, включаючи темний колір волосся, природні брови та вії з великою кількістю туші. Saint Laurent демонструє мейк 80-х.

Готичні відтінки

gotichni_vidtinki

Темні, чорні, сливові відтінки помади – домінуюча категорія макіяжу осінь 2016, при чому макіяж на основних ділянках лиця виконується по мінімуму. Marc Jacobs демонструє готичний макіяж в його чистому вигляді: темні губи та висвітлені брови. Rodarte і Nicholas K навпаки – більш природній макіяж з темними бровами і фіолетовим відтінком губ.

Помада яскраво-рожевих та пастельних відтінків

yaskravo_rozhevi_i_pastelni_vidtinki

Як і минулого та позаминулого років залишаються модними яскраві рожеві та пастельні кольори помади Аnya Taylor, 3.1 Phillip Lim і Banana Republic демонструють деякі варіації цих кольорів у своїх колекціях.

Ненафарбовані губи або помада з ефектом нефарбованих губ

nenafarbovani_gubi

Безколірний блиск чи помаду максимально наближену до натурального відтінку використовують при створенні макіяжу під природній, який здатен створити ніжний привабливий образ. Варіанти такого макіяжу можна побачити на показах 2016 у Valentino, Balmain і Elie Saab.