Тренди 2016. Модні кольори весна-літо 2016

modni_kolori_vesna_lito_2016

Провідні дизайнери уже визначили, які кольори будуть наймоднішими весною та літом 2016 року. Основна кольорова палітра обертатиметься навколо прохолодного синього та теплого рожевого кольорів.

Кораловий чи лососевий

koralovii

Ніжні відтінки рожевого кольору особливо популярні для весняних моделей. На зміну яскраво-рожевому прийшов теплий відтінок з жовтуватим підтоном, який чудово виглядає на легких тканинах.

Бургунді

burgundi

Відтінок бургунді насиченіший, ніж бордо, через що він здається більш осіннім. Але ніхто не казав, що такі королівські відтінки підходять лише для дощової погоди. На стику весни та літа відтінки бургунді будуть дуже навіть актуальними.

Індиго

indigo

Стилістично бездоганний відтінок, що розкриває особливості блискучих та матових тканин. Добре підходить для костюмів-двійок зі штанами та суконь із заокругленими лініями. Якщо врахувати популярність відтінка індиго у всіх дизайнерів, то можна сміливо стверджувати, що індиго – наймодніший колір сезону весна-літо 2016.

Темно-бірюзовий

temno_biryuzovii

Ще один коштовний колір у палітрі весняно-літніх барв. Цей відтінок, що балансує між бірюзовим та смарагдовим, заворожує погляд навіть найбільш прискіпливих критиків. Темну бірюзу носять з яскраво-вираженою структурою та контрастним декором. Якщо ви любите вінтажні образи, обов’язково зверніть увагу на цей тон.

Персиковий

persikovii

У пошані цього року будуть нейтральні відтінки. Речі такого кольору можуть послужити своєрідним медіатором між яскравим верхом та контрастним низом. Персиковий у 2016 році дуже актуальний, тим паче, що цього року в моді світла шкіра.

Димчастий коричневий

dimchasto_korichnevii

Популярний раніше сірувато-коричневий – це і є тепер популярний димчасто-коричневий. Весняні пальто та в’язані сукні, кардигани та сумки з дрібним декором матимуть особливий вигляд завдяки цьому кольору.

Місячний камінь

misyachnii_kamin

Цей колір, середній бірюзою та ціаном, буде актуальним не лише в дизайнерів одягу, а також у декораторів та спеціалістів з оформлення інтер’єру. Особливої уваги заслуговує бірюзове мереживо та перфорація на тілі.

Сіро-лавандовий

siro_lavandovii

Легкий і водночас дуже практичний та ніжний. Цей відтінок фіолетового підкорить шанувальників моди своєю неоднозначністю. Можливо, тому дизайнери поєднують його з переливчастими тканинами або паєтками, щоб підкреслити цікаву гру світла.

Крем-брюле

krem_bryule1

Усі модні кольори 2016 зберігають насиченість, за винятком ніжно-жовтого, в якому стільки пастелі, що первинний чистий колір інколи втрачається. Крем-брюле нагадує про паризький шик, широкі капелюхи та напівпрозорі шифонові сукні.

Перванш

pervansh

Ще один модний колір – барвінковий або, як його ще називають, перванш, який пропонує альтернативу ультрамарину та електрику. Якщо говорити про практичність, перванш підходить для поєднання декількох текстур.

Читайте також

Тренди 2016: Наймодніші макіяжі для губ цієї весни
apple_candy_lips