Модний одяг Осінь-Зима 2017-2018

osin_moda_2017

Що ж, тиждень показів мод у Лондоні підійшов до кінця, і ми нарешті можемо розставити певні крапки над “і” та, визначити “переможні” тенденції в одязі, що пануватимуть у світі моди в “жовтому” сезоні року, та узимку.

Вивчаючи найкращі та найпоширеніші тенденції моди осені 2017 року та зими 2018-го в рамках Тижня моди в Лондоні, ми можемо чітко бачити деякі повторення з нью-йоркськими тенденціями, а також побачимо схожі погляди в Мілані та Парижі, якщо ми правильно здогадалися. Ми зазвичай знаємо, що ми очікуємо більш глибокі палітри і розкішні тканини, а також використання більш теплого одягу на всьому протязі подій пов’язаних із модою осені 2017 – зими 2018, де особлива увага приділяється експериментам на традиційній зовнішності.

Прикрашений оксамит

prykrasheny_oksamyt

Було ясно, що оксамитова тенденція наступатиме в лондонському тижні моди десь у жовтні 2017 року, і ми не були розчаровані. У той час як простий оксамит був більш помітним в Нью-Йорку, Лондон порадував нас прикрашеними костюмами із барвистим орнаментом.

Костюми включали в себе й деякі фуксії в стилі «Османської імперії».

Всі типи Флори

kvity1

Великі квіткові мотиви або крихітні прикраси, аплікації, проглядаються на показах мод як майбутній тренд у осінньому та зимовому одязі 2017-2018. Особливо часто такий тренд рпоглядається у Крістофера Кейна та Мері Каранці, із ноткою ностальгії за 1970-ми.

Мультики

3_multy

Примхи це, здається, головне, що штовхає модельєрів на звершення у сезонах осінь 2017 та зима 2018. Дивлячись на деякі тренди одягу цих сезонів, ти наде повертаєшся у дитинство, коли дивився мультики про “Вуді Вудпекера”. І це не поодинокий випадок, відзначились такі відомі модельєри та компанії як Ryan lo, Mary Katrantzou, House of Holland та Ashish. Мусимо зізнатись, такий стиль додає певної свіжості модному одягу найближчих осені та зими.

Прикрашене хутро

prykrashene_hutro

Хутро ідеально підходить для більш прохолодних сезонів, створюючи ідеальний рівень тепла для тіла і, принципі, не важливо, справжнє хутро чи замінник. Довгі пально – незмінна тема, якщо ми говоримо про тренди моди осені 2017. Також в тренді моди осені 2017 року й прикрашені хутряні шуби та пальта.

Величезна кількість лондонських дизайнерів продемонстрували свої гарно оздоблені хутряні творіння, в тому числі й Erdem, Simone Rocha, Toga та Isa Arfen.

Все більше на розмір

vse_na_rozmir_vysche

Так, ви все правильно зрозуміли. Від великих суконь до великих светрів, від прилягаючих до тіла пальто до широких штанів – все більше на розмір. Дивуючись, ми мусимо зважити, яку велику нішу в модних трендах осені 2017 – зими 2018 займають великогабаритні костюми.

Roksanda продемонстрували широкі оксамитові штани (відповідно до «оксамитових трендів» що захопили Осінь 2017).

Тепла зима

tepla_zyma

Схоже, цієї зими ми частіше застуджуватимемось. Покази мод трендового одягу на осінь 2017 показує цікаву тенденцію теплого, проте зовсім не зимового одягу, як от це, до прикладу, зробили Versus.

У стилі «Western»

western

У Лондоні навіть більше ніж в Нью-Йорку, Fashion Week був заповнений витонченими творіннями з волової шкіри та джинсами з високою талією, як от у роботі Erdem. House of Holland та Bora Aksu продемонстрували нам більш колоритні, квіткові моделі. Як на мене, одна із найвдаліших тенденцій сезону осінь 2017.