Модний одяг весна-літо 2017

0_modnyi_odjag

На порозі весни чи літа – для багатьох жінок важливо знати, що зараз в моді. Не кожен костюм підійде для тої чи іншої цілі, але споглядаючи на весняний одяг або ж літній одяг, що зараз в моді, можна скласти свій власний гардероб на сезон весна-літо 2017!

Військова мода

1_modnyi_odjag_viysjkovy_2017

Велика частка сучасних трендів модного одягу – це військова тематика. Своєрідний шарм фемінізму, модний одяг що доволі гідний прогулянок в ньому вулицями міста. Особливо красиву модель одягу представив нам Mark Jacobs.

Білизна напоказ

2_modnyi_odjag_bilyzna_2017

Те що раніше вважалось злочином проти моди, сьогодні захоплює тренди показів мод. Особливо всім запам’ятався «чорний ансамбль» від Christian Dior.

Читайте також на krasainfo.com:

Модне взуття весна-літо 2017

Спортивний тренд

3_modnyi_odjag_sportyvny_2017

Ще один цікавий тренд на показах мод, це спорт. Модний спортивний одяг був представлений практично на кожному показі мод. Його представляли і Dior, і Alexander Wang, та навіть Versacce. Є багато причин не любити цей стиль, адже він закриває практично все жіноче тіло, але є й шанувальники спортивного одягу. Хоча, звичайно, це не одяг для спортивного залу.

Прозорість актуальна

4_modnyi_odjag_prozory_2017

Пам’ятаєте, як кілька років тому цей стиль увірвався в світ моди? Він там досі. Звичайно, є певні межі. Адже цей стиль не для підкреслювання сексуальності, навпаки, він демонструє ніжність та скромність.

Сорочки

5_modny_odjag_sorochky_2017

Це важлива складова модних трендів весни-літа 2017. Ви ж знаєте, які популярні зараз сорочки в клітинку? Модельєри вирішили зайти трішки далі і трохи поекспериментували, видозмінили модний весняний одяг.

Читайте також на krasainfo.com:

Модний манікюр весна-літо 2017

Класика топів

6_modny_odjag_klasychni_topy_2017

Високі джинси, відкритий живіт та короткі топи – важлива тенденція для моди 80-х та 90-х років.

Наступні 20 років топи, у світі моди, стали довшими. Але зараз, в багатьох напрямках, мода попередніх десятиліть повертається, і одягу це теж стосується.

Фокус на бюсті

7_modny_odjag_bust_2017

Зараз ми фокусуємось на цих частинах тіла не лише в білизні, декольте – важлива частина одягу, котру покази мод не обходять стороною. Tory Burch та Altuzarra представили цікаві варіації.

Мода 80-х

8_modnyi_odjag_80-ti_2017

Ми вже не раз говорили, що обертів набирає мода попередніх років. Насправді, це мода, котра була в тренді ще 40 років тому. На цьому стилі часто зосереджувались і Chanel, і Louis Vuitton.

Читайте також на krasainfo.com:

Мода 2017: стрижки та зачіски на коротке волосся

Красиві плечі

9_modnyi_odjag_plechi_2017

Зосередження на області декольте – дуже цікава тема в моді. Але якщо ви хочете досягнути милого, неперевершеного вигляду, то такі провідні модельєри та дизайнери як David Koma пропонують цікаві варіації модного одягу із зосередженням на оголених плечах та милих, світлих сукнях.

Сексуальні сукні

10_modnyi_odjag_sex_2017

Одні із найшикарніших трендів – це дорогі, сексуальні сукні із вирізом. Ми можемо побачити як скромні вирізи, так і сміливі високі, що оголюють бедра. І Monse, і Elie Saab не побоялись таких яскравих образів.

Светри

11_modnyi_odjag_svetry_2017

Це модний весняний одяг, що може підходити навіть для тандему із оголеними ногами. Цікаві варіації запропонували Dolce&Gabbana та Alexander Wang.

Вестерн у класиці

12_modnyi_odjag_western_v_clasyci_2017

Іще один цікавий погляд на модний весняний одяг та модний літній одяг. Elie Saab, Anna Sui та Rodarte дозволили собі трішки креативності в цьому ковбойському стилі.

Романтичні плаття

13_modnyi_odjag_vesillja_2017

Чудовий вибір для весняного або літнього весілля! Такі відомі модельєри як Dior для чогось такого й старались!