Найкраще з тижня моди у Нью-Йорку. Осінь-зима 2018/2019

Пройшов тиждень моди у Нью-Йорку і як завжди, ми отримуємо нові тенденції на майбутні сезони. Колекції сезону осінь-зима 2018/2019 наповнені класики, легкості, дитячості та вишуканості.

Дизайнер Оскар де ла Рента, Лаура Кім та Фернандо Гарсія роблять відмінну роботу у збереженні традицій бренду, додаючи нові модні елементи. Їхня колекція осінь-зима 2018/2019 представлена на Тижні моди в Нью-Йорку – це вишуканий, легкий одяг як для червоної доріжки, так і на кожен день.

Найкраще з тижня моди у Нью-Йорку. Осінь-зима 2018 – Oscar de la Renta

oskar

Найкраще з тижня моди у Нью-Йорку. Осінь-зима 2018 – Christian Siriano

В рамках Тижня моди в Нью-Йорку відбувся показ колекції відомого американського дизайнера Крістіана Сіріано. Пристрасні сукні модельєра демонстрували відомі моделі, в тому числі, моделі plus-size. Американський дизайнер є одним з небагатьох в світі моди, хто створює одяг для жінок з пишними формами.

christiansiriano

Найкраще з тижня моди у Нью-Йорку. Осінь-зима 2018 – Alexander Wang

Олександр Ван не міг виконувати роль головного виконавчого директора своєї компанії більше 15 місяців, але він точно знає, як одягати керівників та бізнес-леді в сезон осінь-зима 2018/2019.

alexander_wang

Найкраще з тижня моди у Нью-Йорку. Осінь-зима 2018 – Jeremy Scott

Джеремі Скотт сворив нову колекцію, яка призначена розбавити холодні хмарні дні в сезоносінь-зима 2018/2019. Його колекція, представлена на Тижні моди, – це весела, яскрава вечірка.
jeremy_scott

Найкраще з тижня моди у Нью-Йорку. Осінь-зима 2018 – Tom Ford

Дизайнер Том Форд висловив свою любов до надмірного гламуру, змішуючи вражаючі яскраві кольори та граючи з великою кількістю деталей.

tom_ford