Найкращі сукні церемонії «Золотий Глобус 2016»

golden_globe_2016

Дух невимушеності й щирості панував на цьогорічній церемонії «Золотий Глобус», яка вважається другою за престижністю після «Оскара». Це засвідчили образи актрис, продемонстровані на червоній доріжці. Дивіться найкращі сукні церемонії «Золотий Глобус 2016».

golden-globes-2016-jennifer-lopez

Дженіфер Лопез вразила всіх на церемонії «Золотого Глобуса» яскраво-жовтою сукнею від Giambattista Valli з високим розрізом, з якого на кожному фото звабливо виставляла ніжку.

golden-globes-2016-olivia-wilde

Навіть, якщо ви ще не бачили сукні Олівії Вайлд, то стовідсотково можете бути впевнені, що вона виглядала неперевершено. Цей раз теж не став винятком, і сукня від Michael Kors чудово підкреслила граційну фігуру Олівії.

golden-globes-2016-kate-bosworth

Кейт Босворт у сукні від Dolce & Gabbana засліпила очі у прямому розумінні цього слова. Скільки б ви цю сукню не роздивлялися, все одно видається замало.

golden-globes-2016-jane-fonda

Її ім’я – елегантність та вишуканість. А ще Джейн Фонда, яка обрала для церемонії сукню від Saint Laurent Paris.

golden-globes-2016-cate-blanchett

Якщо ви тільки забажаєте зробити комплімент Кейт Бланшет і висловити їй своє захоплення сукнею від Givenchy, подивіться в її очі й прочитайте відповідь «Я знаю!».

golden-globes-2016-katy-perry

Кеті Перрі ефектно зіграла на контрастах. Ніжно рожевий колір сукні від Prada чудово відтіняли її смолянисті кучері.

golden-globes-2016-lady-gaga

Ви впізнаєте цю елегантну білявку в чорній оксамитовій сукні від Versace? Це ж епатажна Леді Гага, яка усім своїм виглядом промовляє «Я тепер актриса». Ну що ж, статуетку Золотого Глобуса і звання Найкращої актриси міні-серіалу будь-кому не дадуть.

golden-globes-2016-julianne-moore

Джуліана Мур, яка минулого року отримала Золотого Глобуса, як найкраща актриса, цьогоріч може дозволити собі вдягнути щось круте і прикольне. Як цю сукню від Tom Ford, наприклад.

eva_longoria

Єва Лонгорія зуміла вирізнитися на фоні інших суконь підкреслено простим та скромним силуетом. Утім, квітковий декор звабливо привертає увагу до струнких стегон Єви і нагадує нам про сукні-вишиванки.

golden-globes-2016-leo-dicaprio

А головним красунчиком церемонії визнали Леонардо Ді Капріо, і звісно ж, не за його смокінг. Лео отримав заповітну статуетку за кращу чоловічу роль у фільмі «Легенда Г’ю Гласса». Може, і на «Оскарі» йому нарешті посміхнеться удача?