Модний манікюр весна-літо 2017

nigti-vesna-lito

Два найприємніші сезони року: радісна весна та гаряче (у всіх значеннях) літо. Весна-літо 2017 тішить нас сміливими та цікавими дизайнерськими ідеями як для зачісок, так і для манікюру.

Тож, аби не випадати із трендів, напередодні сезону ми пропонуємо вам об’єктивну підбірку дизайнерського манікюру на весну та літо 2017 року!

Напівчистий манікюр із кольоровими візерунками

1napiv-chysti-nigti-iz-kolorovymy-vizerunkamy

Один із найбільших трендів сезону весна-літо. На перший погляд може здатись, що це безсистемні плями на чистому нігті, але якщо придивитись, видно як філігранно вплетені відтінки синього та темно-зеленого кольорів. Нескладний, але вишуканий манікюр.

Просторові аплікації

2prostorovi-aplicacii-1
2prostorovi-aplikacii-2

Тепер нігті ростуть не тільки вздовж, але й в ширину. Завдяки просторовим аплікаціям ваші нігті набудуть незабутніх, оригінальних та нестандартних форм. Це водночас і літній манікюр, і весняний манікюр – все залежить від ідеї дизайну: варто правильно маневрувати між теплими та яскравими кольорами.

Читайте також на krasainfo.com:

Модний мейкап – весна-літо 2017

Дорогоцінний манікюр

3dorogocinni-nigti

Більшість дизайнерів зовсім не хотіли, аби манікюр нігтів «вкрав» їхні покази мод, але декотрі дизайни були настільки безстрашними, що їм це, все ж, вдалось. Секрет даного манікюру полягає в дорогоцінному камінні та дуже сильному клеї.

Лінійний дизайн

4liniynyi-dyzain-1
4liniynyi-dyzain2

Нігті – це полотно для митця. Манікюр – теж шанс проявити своє натхнення. Витончені лінії, на поверх простого фону чи складних «гравюр», обов’язково прикрасять ваші нігті.

Білі нігті

5bili-nigti

Найпростіший манікюр із трендів весни 2017, до слова, зняти буде найважче. Накладати його варто достатнім шаром, аби нігті були твердими. Але старання того варті, адже в тандемі із хорошим смаком, добре підібраним платтям, цей манікюр може перетворити вас як в ніжну ромашку, так і в розкішну троянду. На думку багатьох експертів, це буде сексуальний манікюр 2017, що не дуже поступатиметься привабливістю червоним тонам.

Привідкриємо сховане

6pryvidkryemo-shovane

Ефект що дуже кидається в очі! Дизайнери спочатку накладають основний шар лаку, а вже тоді, майже повністю, закривають його верхнім, залишаючи лише невеличку частину, аби привідкрити основний колір, що ховається, наче принада, за спокусливою білизною.

Відкритий манікюр

7vidkrytyi-manikur

Такий свіжий, природній манікюр, досі залишається в тренда весни та літа 2017-го року. Саме цей манікюр переважав на цьогорічних показах мод.

Креативні ідеї для французького манікюру

8kreatyvni-idei-dla-francuzkogo-manikuru-1
8kreatyvni-idei-dla-francuzkogo-manikuru-2

Мало хто вірив, що французький манікюр вкотре стане трендом весни чи літа цього року. Адже він вже настільки звичний. Але дизайнерам вдалось всіх здивувати, вони представили французький манікюр у зовсім новому, свіжому світлі. Ягідкою на торті стала Наомі Ясуда, із своїми графічними чорними кінчиками, котрі вийшла із цим манікюром на одному із останніх показів мод. Також вона представила оригінальну варіацію французького манікюру із кольоровими лініями.

Жіноча родзинка

9ginicha-izumynka

Найбільш романтичний весняний манікюр, що, втім, підійде вам і на літо. Дизайнери надають перевагу яскравим та ніжним відтінкам рожевого, що нагадують про весняне відродження життя та здоров’я.

Читайте також на krasainfo.com:

Модне взуття весна-літо 2017

Матовий метал

10matovyi-metal-1
10matovyi-metal-2

Привіт із 2011! Піщані та залізні відтінки повертаються у весняно-літньому сезоні цього року. Золото, бронза та срібло виглядатимуть більш ніж доречно як літом, так і весною на ваших нігтях.

Манікюр амбре

11nigti-ombre

Здається, що манікюру амбре важко досягнути, але це далеко не так. Та й сам манікюр виглядає яскраво і цікаво. Один із головних трендів літнього сезону для манікюру 2017.

Блискучі кутикули

12polski-kutykuly

Вам варто бути обережною із трендовими манікюрами 2017 року, адже, якщо зробити щось неправильно, вони виглядатимуть необережно, халтурно. Але, якщо постаратись, ефект буде того вартий. Золотисті кутикули виглядають справді унікально. Спробуйте, якщо не боїтесь!

Червоні нігті

13chervoni-nigti

Найсексуальніший манікюр сезону літо-весна 2017, це, звичайно, червоні нігті! Червоний завжди буде символом грайливості, спокусливості, жіночої кріси та сексуальності. Не став виключенням й цей літній манікюр. Звичайно, він підійде й для весни, але літо (або кінець весни) – ідеальний сезон. Лейтмотивом манікюру стали відтінки помаранчевого та червоного із осіннього сезону, але цей манікюр робитиме більше наголосу на літній радості та пристрасті.

Багряні нігті

14bagrani-nigti

Підла сестра червоних нігтів – багряний манікюр. Це той же пристрасний червоний, тільки темніший, хитріший манікюр. Доволі сміливий вибір для художників. Готичний відтінок для милих стервочок.

Читайте також на krasainfo.com:

Модний одяг весна-літо 2017

Опівнічний манікюр

15opivnichni-nigti

Багряний – не єдиний готичний дизайн манікюру у нашому списку. Наймоднішим манікюром весни-літа 2017 року став також опівнічний манікюр, що символізує не тільки темну ніч, а й небо теплим літнім вечором.

Кольорові нігті

16kolorovy-nigti

І завершимо нашу підбірку трішки менш глянцевим манікюром, але не менш цікавим. Цікавий, яскравий дизайн – весняний манікюр. Матові кольорові нігті стали справжнім «виходом із андеграунду» цього року. На шоу Джеремі Сміта моделі раз за разом виходили саме із цим дизайнерським манікюром, показуючи, що це не лише манікюр для дівчаток підліткій. Та й якщо так, то що в цьому поганого? Адже краса – вічно молода!