Найстильніші чоловіки Канського фестивалю 2017

kany_2017_stylni_choloviky

Канський фестиваль в центрі моди! І радує він нас не лише вишуканими платтями та мейк-апами. Серед сильної половини теж було на що подивитись!

Алекс Шарп

alex_sharp_kany_2017

Алекс Шарп виглядав дуже стильно і унікально в костюмі від Олександра Маккуїна. Молодий актор виглядав наче рок-зірка в прикрашеному костюмі. Барвисті малюнки надавали смокінгу юнацького вигляду. У той час як більшість чоловіків на Канському кінофестивалі надавали перевагу безпечному шляху із знайомими костюмами, Алекс заслуговує похвали за цю відмінну свіжість, яку він приніс на червону доріжку.

Колін Фаррелл

kolin_farell_kany_2017

Актор виглядав дуже витонченим і вишуканим в смокінгу Dior Homme. Класичний чорний смокінг був ідеальним вибором для червоної доріжки на прем’єрі його фільму «Вбивство священного оленя». Колін поголив свою бороду заради Каннського кінофестивалю. Актор також з’явився ще два рази під час свого перебування в Каннах в Dior Homme.

Читайте також на krasainfo.com

Тренди 2017. Модні купальники літа 2017.

Джейк Джилінхолл

jake_gyllinghole_kany_2017

Джейк ще раз показав, як саме чоловік повинен носити смокінг. Актор виглядав ледь трохи комічно у костюмі Тома Форда. Виразна борода також додала приємну нотку до його зовнішності. Джейк завжди завжди був одним із найелегантніших чоловіків на подібних заходах, і його образ та костюм на Канському фестивалі зайвий раз це підкреслили.

Роберт Патінсон

kany_2017_robert_patison

Роберт Паттінсон з’явився на червоній доріжці в блакитному костюмі Dior Homme.

kany_2017_choloviky_kinets

Також у не менш стильних образах на фестивалі з’явились Едріен Броуді, Уілл Смітт, Девід Бекхем та Джеремі Раннер.