Названо наймодніші кольори весни 2017

Після того, як Panton назвав наймоднішим кольором 2017-го року колір зелені, авторитетний ресурс назвав також 10 наймодніших кольорів, що будуть трендовими протягом весни 2017-го.

Ресурс покладався на результати опитувань, особисту думку людей про те, які кольори вони бажають використовувати весною, а також на те, як вони комбінуються в дизайні.

Ніагара

1_niagara

Колір, що нагадує могутній водоспад, за словами експертів, буде переважати в джинсовому одязі та комбінуватиметься практично з будь якими відтінками.

Жовта примула

2_zhovta_prymula

Сонячний відтінок жовтого, що нагадує про добро та теплі дні. Одяг у цьому кольорі можна носити як теплу, так і в холодну погоду. Вдало комбінуватиметься він із відтінками Фундука та Райських Островів.

Блакитний ляпіс

3_golubyj_lapis

Колір, що завжди був у моді, сьогодні популярний у яскравому відтінку. За словами експертів, цей відтінок універсальний і підходитиме ідеально для довгих суконь.

Читайте також на krasainfo.com:

Мода 2017: стрижки та зачіски на коротке волосся

Вогняний

4_vognjanyi

Яскравий відтінок червоного, що ідеально підходить для верхнього одягу.

Райський острів

5_raiskyi_ostriv

Освіжаючий, тропічний відтінок. На показах мод його часто представляла Вікторія Бекхем. Ідеальний колір для легких суконь та мережива.

Читайте також на krasainfo.com:

Модний манікюр весна-літо 2017

Блідий кизил

6_blidyi_kyzyl

Милий, мов квітка, відтінок рожевого. Універсальний колір для всіх сезонів, за думкою експертів, ідеально комбінуватиметься із капустяним кольором, що також є в цьому списку.

Зелень

7_zelenj

Про цей колір ми вже писали в іншій статті “Panton назвав наймоднішим кольором 2017-го року Greenery”, адже це головний колір року. Тож менше слів. Він ідеально комбінуватиметься із капустяним, блакитним ляпісом та відтінком райських островів.

Рожевий деревій

8_rozhevyi_dereviy

Жіночний колір, що отримав багацько компліментів від експертів, котрі стверджують, що Рожевий Деревій буде широко використовуватись в косметиці. Також він ідеально комбінуватиметься із шкіряним одягом.

Читайте також на krasainfo.com:

Модне взуття весна-літо 2017

Капустяний

9_kapustjanyi

Насичений відтінок хакі, логічний вибір, враховуючи що в списку багато яскравих кольорів, таких як Greenery. Капустяний колір ідеально підійде для камуфляжних штанів, котрі зараз в моді, та весняних курток.

Фундук

10_funduk

Звичайно, натуральне забарвлення фундука набагато темніше, але цей відтінок бежевого є насправді універсальним. Чудовий колір аби виділитись із натовпу, підходитиме в пару практично будь якому кольору вашого одягу.

Читайте також на krasainfo.com:

Модний одяг весна-літо 2017

kolory