Тренди 2016: Наймодніші кольори волосся весни-літа 2016

hair_colors_ava

Природні біляві та коричневі кольори завоювали статус наймодніших кольорів волосся цієї весни та літа. Але дизайнери не забули про королев епатажу і встановили для них свої тренди кольорів волосся.

Модні кольори волосся 2016. Вогняно-червоний

fairy_red_color

Справжня пожежа запалала на головах моделей модних показів. Як відзначають модні критики, яскраві червоні кольори дуже ефектно виглядали на довгому волоссі з проділом посередині. Модні відтінки волосся 2016 року коливаються від червоно-золотистих до глибоко-червоних.

Модні кольори волосся 2016. Вибілений білий

bleach_blonde

Виділені пасма та короткі стрижки чудово виглядають на вибіленому до білого волоссі – ще одному модному кольорі волосся цієї весни та літа. Особливого шику такому образу надають темніші за основний відтінок корені.

Модні кольори волосся 2016. Золотистий

golden_waves

Природні золотисті відтінки є ідеальними для хвилястого волосся довжиною до плечей і довше. Такий колір волосся можна носити із проділом посередині, заплетеними по боках косами або зібраними набік пасмами.

Модні кольори волосся 2016. Темно-коричневий

deep_brunet

Оскільки натуральні відтінки волосся визнані головним трендом 2016 року, власницям природних коричневих кольорів є чому порадіти. Сяючий каштановий та темно-кавовий кольори волосся були дуже поширеними на модних показах. Глибокі брюнет-відтінки ідеально виглядатимуть у парі з м’якою гривкою або на загладженому назад волоссі з проділом посередині. Якщо йдеться про святкову зачіску, то стилісти рекомендують на коричневих відтінках створювати густі африканські кучері або недбалі хвилі, ніби «щойно з ліжка».

Модні кольори волосся 2016. Неприродні відтінки

nepryrodni_colors

Хоча природні відтінки волосся визнані усіма дизайнерами як головний тренд у фарбуванні волосся, усе ж місце залишається і для епатажу та протесту. Щоб виділитися цієї весни та літа посеред загальної маси білявок та брюнеток, слід пофарбуватися у чудернацькі пастельні кольори рожевого та фіолетового. Особливо вражаюче виглядатиме на волоссі сірий колір з чорними коренями та насичений мультяшний червоний.

Читайте також

Тренди 2016. Наймодніші зачіски та стрижки весни-літа 2016
braided_hairstyles_ava

Приєднуйтеся до сторінки Щоденник красуні у Facebook. Дізнавайтеся першими про найцікавіші новини краси, здоров’я, моди, стилю та життя зірок!