Тренди 2016. Наймодніші зачіски та стрижки весни-літа 2016

braided_hairstyles_ava

Весна – час, коли прокидається жіночий інстинкт, який змушує нас змінювати зачіску, щоб по-новому виразити себе. Волосся здатне повністю перемінити жіночий настрій і навіть внутрішню сутність. Тож знати, які зачіски й стрижки будуть модними навесні та влітку 2016 року, є важливо понад усе.

1. Мініатюрні коси

Косички були найгарячішим трендом серед зачісок у 2015 році, і схоже на те, що мініатюрні кіски, які були продемонстровані моделями Louis Vuitton, будуть головним трендом 2016 року. Проте, дизайнери не зупиняються лише на дрібних косичках: вони можуть бути різної товщини, прямими, фігурними, звисаючими по обидва боки обличчя чи обвитими навколо голови, як корона. Зачіска покликана, перш за все, виражати настрій дня, а форма косички – це лише спосіб самовираження.

tiny_plaits

2. Дівчачі хвостики

Два хвостики – одна з повсякденних зачісок, які матусі полюбляли робити своїм маленьким донечками. До цього сезону така зачіска сприймалася, як занадто дитяча, щоб її носити. Проте дизайнери показали своє бачення давно забутих хвостиків. Юний вигляд повернувся на подіуми у поєднанні з шиком, цікавими прикрасами та хустинками-банданами. Цей тренд дуже легко відтворити власноруч, а фантазії для прикрашання у сучасних модниць не позичати.

pigtails

3. Високі й низькі кінські хвости

Модні критики відверто зізнаються, що закохалися у кінські хвости минулого 2015 року й продовжують висловлювати своє захоплення цією актуальною зачіскою. Високий чи низький кінський хвіст – це не має особливого значення. Йдеться про форму, яка найкраще пасує в кожному окремому випадку. Низькі хвости на потилиці виглядають дуже ніжно, якщо їх підкреслити срібною чи контрастною за кольором стрічкою. А високим хвостам надають додаткового шику завитки із власного волосся та великі сережки-люстри, які акцентують увагу на стрункій шиї.

ponytails

4. Пряме волосся

Подобається нам чи не подобається, але довге пряме волосся ніколи не облишає подіумів. Пряме волосся у поєднанні з проділом посередині апелює до нас своєю класикою та простотою, тоді як прямовисні кінські напівхвости від Balmain натякають на новий спосіб прямоти. Victoria Beckham продовжує тему прямого волосся, і в її баченні один з найбільших трендів зачісок 2016 року виглядає із проділом посередині та забраними за вуха пасмами.

straight_hairstyles

5. Природні хвилі

Мабуть, усі дівчата із довгим волоссям, приймаючи душ, люблять підібрати волосся та закрутити його у вузол. А опісля водних процедур розкрутити його і насолоджуватися м’якими завитками. Точно так само роблять і дизайнери, про що свідчать подіумні виходи. Модні критики провели багато асоціативних паралелей із цією зачіскою. Природні хвильки нагадують і про гавайський стиль, і про сексуальні ретро-хвилі 70-их, а також створюють легкий натяк на класичну голлівудську зачіску.

wavy_hairstyles

6. Стрижка боб, довжиною до плечей: справжня та штучна

Колись довге волосся було возведене в ідеал і крапка. Ніхто з дизайнерів не посміє заперечити цю істину, але жіноче бажання постійно змінюватися, особливо навесні, вносить свої корективи. Власницям короткого волосся творці моди пропонують носити стрижку боб довжиною до плечей, а володаркам довгого волосся – вдатися до певних хитрощів. Щоби довгі коси перетворити на штучний боб, дизайнери заплели нижню частину волосся у косичку, яку підвернули і зафіксували на потилиці.

bob_hairstyles

7. Ультракоротка стрижка

Хто б міг подумати, що ультракоротка стрижка може так мило виглядати на жіночій голові! Ось до яких наслідків призводить бритва в жіночих руках та дизайнерське бажання експериментувати.

buzz_cut

8. Романтична зачіска

У весняно-літніх трендах зачісок 2016 року дизайнери залишили дуже велику частину прямому та природньому стилю волосся. Проте, іноді, щоб відрізнитися на загальному фоні природньо-розтріпаних зачісок, хочеться зробити складну, елегантну, але дуже романтичну зачіску. Alberta Ferretti, наприклад, точно знає, чого хочуть жінки, тому пропонує м’які й романтичні завитки та джгути із волосся прикрашати великими золотими прикрасами лише з одного боку голови.

romantic_hairstyles1

9. Африканські кучері

На загальному фоні природніх укладок та прямого волосся, яке заполонило подіуми Мілана, Нью-Йорка, Лондона та Парижа, африканські кучері одразу впадають в око. Topshop Unique нагородили своїх моделей розкішним та задирливим макіяжем, який доповнили не менш зухвалими африканськими кучерями.

curly_hairstyles

10. Дреди та джгути

Серед величезного різноманіття кіс, які заполонили подіуми, очі модних критиків змогли подекуди виловити нове прочитання цього потужного тренду у вигляді дредів та джгутиків. Підкреслено охайні звиті джгутики із волосся чи недбалі дреди, які забули про шампунь, стали новим рівнем вуличної крутизни на модних подіумах.

dreadlocks_messy_braids

Читайте також

Тренди 2016. Модні кольори весна-літо 2016
trendy_kolors

Приєднуйтеся до сторінки Щоденник красуні у Facebook. Дізнавайтеся першими про найцікавіші новини краси, здоров’я, моди, стилю та життя зірок!