Тренди манікюру весна-літо 2016

manicure_ava

Ви просто закохаєтеся у них! Модні покази в Мілані, Нью-Йорку, Парижі та Лондоні продемонстрували такий захоплюючий манікюр, який не залишить байдужою жодну красуню. Новий французький манікюр та блискітки, кольори мозаїки та матові відтінки – ці тренди манікюру весни-літа 2016 пасуватимуть для будь-яких нігтів.

1. Тренди манікюру 2016. Новий французький манікюр

french_manicure

Франція має свій дивовижний стиль, тож французький манікюр, який підлаштувався до стилю 21 століття і виразної індивідуальності весни 2016, був цілком очікуваним. На модних показах можна було побачити цікаві прояви кольорових країв нігтів, що свідчить про те, що класичний тренд отримав нове молодіжне прочитання. Сплески кольору привернули до себе увагу на показі Monique Lhuillier (де нігті відповідали макіяжу очей), тоді як Tibi зосередилися на тренді негатив спейс з пастельними краями.

Читайте також на krasainfo.com

Тренди 2016. Які форми нігтів будуть модними весною та влітку

2. Тренди манікюру 2016. Який макіяж, такі і нігті

nails_matching_to_makeup

Один з найбільш інтригуючих трендів манікюру весни 2016 на цілий рік і зокрема на цей весняний сезон – це повна відповідність макіяжу очей та губ із манікюром нігтів. Це щось на зразок відповідності сумки, взуття та одягу. Поєднання нігтів та макіяжу очей з товстими зеленими лініями можна було побачити у Monique Lhuillier, срібні блискітки на нігтях та очах і поєднання довгих овальних нігтів з бордовим лаком і такою ж помадою.

Читайте також на krasainfo.com

Тренди 2016: Модний макіяж очей весни та літа

3. Тренди манікюру 2016. Манікюр із блискітками

glittering_manicure

Блискітки можна було побачити на подіумах повсюдно, то чому ж би їх не додати до нігтів, особливо, якщо ви бажаєте зробити відповідний манікюр до макіяжу очей. Прикрашені й блискучі, сяючі неначе діаманти – такі нігті подобаються всім. Беріть приклад із моделей Ashish, чий манікюр з блискітками був дуже схожий на веселі великодні писанки.

«Щоденник красуні» – сайт про жіночу красу та самопочуття, моду і тренди, секрети зірок і гарний настрій

4. Тренди манікюру 2016. Манікюр негатив спейс

negative_space_nail_art

Тренд манікюру негатив спейс з’явився практично у всіх дизайнерських колекціях. Негатив спейс – це дизайн навпаки, коли кольоровим лаком покривається лише певна частина нігтя, а решта нігтьової пластини залишається непокритою. У цьому сезоні негатив спейс проявився поєднанням нейтральних кольорів із білим чи чорним, або пастельних з яскравими. У Tibi, наприклад, поєднали одразу два тренди – французький манікюр з блакитними краями та негатив спейс із рештою безбарвного нігтя. Експериментуйте з геометричними формами, лініями та цятками, так як це роблять Cushnie et Ochs, Ji Oh та Noon by Noor.

Читайте також на krasainfo.com

Тренди 2016. Найголовніші тенденції моди весни та літа 2016 року

5. Тренди манікюру 2016. Смугастий манікюр

striped_nail_art

Горизонтальні чи вертикальні, металічні або матові – на показах смуги з’явилися всюди, де тільки було місце. Графічний та мінімалістичний водночас, смугастий манікюр став одним із трендів манікюру весни 2016 року. Наприклад, моделі 3.1 Phillip Lim з’явилися на подіумі зі срібними смужками на нігтях, одні з однією тонкою, інші з двома тонкими або однією грубою смугою, тоді як решта були взагалі без нічого. Цікава ідея, як можна постійно носити новий і трендовий манікюр.

6. Тренди манікюру 2016. Манікюр мозаїка

mosaik_manicure

Кольори і ефект веселки – це одне, а кольори і мозаїка – це зовсім інший тренд. У Giamba мозаїка на нігтях з’явилася у вигляді пощербленої патини, у Vivienne Westwood коштовні кольори поєдналися зі смугами, так само, як і віддзеркалюючі поверхні, що підкреслюють інтенсивність кольору, а в Issa нігті виглядали, наче мерехтливі сапфіри.

Читайте також на krasainfo.com

20 ультрамодних коротких стрижок та зачісок для жінок 2016 року.

7. Тренди манікюру 2016. Жовті нігті

yellow_nails

Соковито-жовтий колір став одним із трендів манікюру, побачених на модних подіумах. Як його носити і з чим поєднувати? Prabal Gurung, наприклад, на кожному нігті створили різний манікюр в біло-жовтих тонах, а Daniel Silverstein вразив ефектом поєднання жовтого та срібного.

8. Тренди манікюру 2016. Блакитні нігті

blue_manicure

Дивлячись на мерехтливі сапфіри Issa та трактування королівського синього від Jenny Packham, можна впевнено сказати, що синій – це колір 2016 року. Він з’явився всюди, від одягу весняно-літніх колекцій, до взуття та сумок, макіяжу і тепер нігтів. Макіяж та манікюр – це саме те, що повинно максимально відповідати одягові, тож модницям слід подбати про запаси блакиті у своїх косметичках.

Читайте також на krasainfo.com

Тренди 2016. Модні кольори весна-літо 2016

9. Тренди манікюру 2016. Матові нігті

matte_manicure

Вам подобається темний колір на нігтях? І вас абсолютно не приваблює ця блискуча і кольорова розкіш на нігтях? Тоді темні матові нігті – це тренд манікюру саме для вас. І не обов’язково на кожному пальці. У Proenza Schouler, наприклад, лише 2–3 нігті на руці були покриті матовим лаком. Матовий манікюр блідо-рожевого кольору, як в Ulla Johnson, був неочікуваним, проте ця весняна невинність просто заворожує.

10. Тренди манікюру 2016. Нижнє підкреслення

bottom_line_manicure

Цікавий тренд, який уже знайшов своє відображення у макіяжі очей, перенісся також і на нігті, – це підкреслення по нижній лінії кутикули. Цей чудовий прийом було помічено у Naeem Khan, який використав срібні лінії, а Jonathan Simkhai не посоромився намалювати лінії всюди – і по краю нігтя, і на кутикулі, поєднавши два тренди – французький манікюр та нижнє підкреслення.

11. Тренди манікюру 2016. Червоні нігті

red_nails

Червоний колір – це потужний тренд, який з’являється і на губах, і на нігтях, починаючи від коралового до темно-вишневого, від червоного яблука до бордо. У Chris Gelinas коралові нігті претендують на тренд, тоді як Zac Posen демонструє розкішні червоні нігті у поєднанні з синіми смугами. Пам’ятайте, що червоні нігті виглядають надзвичайно у поєднанні з мінімалістичним макіяжем, зачіскою та одягом.

Читайте також на krasainfo.com

Тренди 2016: Наймодніші макіяжі для губ цієї весни

12. Тренди манікюру 2016. Шаховий манікюр

checkered_nail_art

Геометричні форми посунулися трішки вбік, даючи місце на подіумах шаховим нігтям із натяком на те, що це один із найкращих манікюрів для весни та літа 2016 року. Можна зробити коралово-синю шахову клітинку, як це було на Церемонії Відкриття, або запозичити шотландку, клітинки та смуги у Libertine.

13. Тренди манікюру 2016. Текстуровані нігті

textured_nails

Один із найпоширеніших трендів манікюру весни-літа 2016 року – це текстуровані нігті, такі, як лише краї по-французьки, як у Nicholas K, або ціла текстурована поверхня, як у Badgley Mischka. У Tadashi Shoji текстуровані нігті були у формі пір’їн, у Rag & Bone – різноколірними скельцями, у Lie Sangbong усі нігті були поцятковані крапками, а в Nicole Miller – покриті бризками фарби. Одним словом, текстурований манікюр – це те, що дуже далеко від буденності та ординарності.

Читайте також на krasainfo.com

Тренди 2016. Приміряємо в’язаний манікюр

14. Тренди манікюру 2016. Темні нігті

dark_manicure

Він не може бути настільки поширеним, як би хотілося модницям, але темний манікюр не полишає списку трендів весни та літа 2016. Не дуже часто, проте темні нігті з’явилися по всіх Тижнях Моди, і дали можливість дівчатам проявити свою темну сторону, залишаючись у модному тренді. Zang Toi пропонують повністю занурити нігті в темряву, тоді як Creatures of the Wind поєднали темний манікюр із версією негатив спейс.

Приєднуйтеся до сторінки у Facebook. Дізнавайтеся першими про найцікавіші новини краси, здоров’я, моди, стилю та життя зірок!