Заокруглена крилата підводка очей олівцем. Тренд макіяжу Весна/Літо 2018

kruglui_makiyazj_ochey0

Дизайнер та візажист Джейсон Ву завершив концепцію макіяжу для Yadim в день показу мод весна/літо 2018. Джейсон мав 3 години до того, як Белла Хадід повинна була відкривати показ. На щастя, він придумав заокруглену крилату підводку очей. Цей макіяж став найяскравішим моментом на тижні моди в Нью-Йорку. Погляньте на це закулісне відео з показу весна 2018 Джейсона Ву, щоб знати як виглядає трендовий макіяж олівцем для очей весни/літа 2018 року.

Візажист описав заокруглену техніку макіяжу очей, як відбиток пальця. Щоб досягнути того ефекту він скористався заокругленою кісточкою для макіяжу та глибокою темно-зеленою лінійкою від Maybelline The City Mini palette. “Вам не потрібно малювати форми, просто потрібно притиснути кісточку в зовнішньому кутику ока і намалювати кола, а пізніше заповнити їх. Можна також зробити відбиток пальця тінями, та він може розмитись, тому вам потрібно буде зробити його чітким” – розказує візажист.

Джейсон Ву, безумовно, отримав те, що він вважав відсутнім. Підроблені веснянки і світлі обличчя чудово підкреслили цей макіяж очей. Підводка очей – це важлива частина сучасної процедури макіяжу для жінок. Ця проста версія заокругленої крилатої підводки очей на верхній повіці заощадить багато часу.

kruglui_makiyazj_ochey