Авіатори – підбірка наймодніших окулярів

1_aviatory_2017

Сонцезахисні окуляри Aviator розроблені Bausch & Lomb в 1936 році. Ці окуляри бувають різних типів, але завжди характеризуються формою перевернутої сльозинки. На даний момент їх зазвичай називаються авіаторами Ray-Ban (саме Рей-Бенами звуть їх у нас найчстіше). Також відомі як «окуляри пілота», вони зазвичай мають темні дзеркальні лінзи, що повністю ховають за собою очі, а також часто мають надтонкі металеві рами.

Проте, сучасні типи “авіаторів” доступні в різних інших стилях і кольорах, включаючи сонцезахисні окуляри з прозорими лінзами. Є спортивний варіант, штурман (в квадратній оправі) і класичні тигрові форварди, а також варіації окулярів, що оснащені металевими або пластиковими рамами.

Ми представимо вам підбірку найбільш модних “окулярів авіаторів”, виходячи із результатів презентацій дизайнерів та показів мод, на котрих ті “засвітились”.

Сонцезахисні окуляри «Єва»

avidtory_1

Том Форд створив ці шикарні сонцезахисні окуляри орієнтуючись на золоті тони в парі із рожевими відтінками. Продаються такі окуляри в парі із білим чохлом.

Авіатори з подвійним проводом

aviatory_2

Ці інноваційні окуляри авіатор характеризуються двопровідними рамами. Карен Уокер розробила відтінки кольорів для рам.

Сонцезахисні окуляри Авіатори з металевим покриттям

aviatory_3

Givenchy розробив ці сонцезахисні окуляри із затемненими скельцями.

Сонцезахисні окуляри «Ісідора»

aviatory_4

Не обманюйте себе прекрасним світло-коричневим відтінком цих сонцезахисних окулярів «Авіатор»; Вони насправді все ще гарантують 100% захист від ультрафіолетового випромінювання і обіцяють затінювати ваші очі там, де це найбільш необхідно. Окуляри із «пілотним» дизайном.

Тонкі дзеркальні сонцезахисні окуляри авіатори

aviatory_5

Ще один шикарний і витончений варіант, ці сонцезахисні окуляри Aviator від Oliver People тонко обрамлені золотом, а загальний стиль простий і прекрасний. Лінзи, що мають сріблястий відтінок, роблять його ідеальними для прогулянок у будь якому одязі.

Сонцезахисні окуляри з синім відтінком

aviatory_6

Вікторія Бекхем знає, як зберегти сучасні тенденції стильними, тому не дивно, що ці «авіатори» є втіленням класу і вишуканості навіть в блакитному тонуванні «Flash Blue».

Класичні «авіатори»

aviatory_7

Ці Авіатори від Валентино оманливо прості. Стиль – це те, чого ви очікуєте від пари сонцезахисних окулярів авіаторів у стилістиці відомої компанії; Золотисто-коричневий візерунок біля скронь на носовому мосту повторює класичні тенденції для окулярів авіаторів.

Легкі сонцезахисні окуляри Gradient Aviator

aviatory_8

Ці авіатори із моделей 2017 року створені для жінок, що надають перевагу класичним сонцезахисним окулярам. У відтінків Carrera Eyewear є рами ваших улюблених старих (але все ж стильних) сонцезахисних окулярів, і ви також отримуєте модну форму лінз авіаторів.

Сонцезахисні окуляри Black Teardrop

aviatory_9

Ці гладкі, чорні, дзеркальні авіатори – особливо стильні, із чіткою формою перевернутої краплини, котра й прославила цей тип окулярів.

Авіатори Black and Gold

aviatory_11

Ці сонцезахисні окуляри з лінзою від Лінди Фарроу є неймовірно стильними та шикарними. Все просто і елегантно: чорні лінзи із золотим обрамленням, виконаним з титану. Ці розкішні відтінки можуть личити із чим завгодно – тому, незалежно від ваших особистих приорітетів у моді, вони відмінно підійдуть і вам.

Гладкі авіатори Ray-Ban

aviatory_12

Вже звичні лінзи окулярів Ray-Ban обрамлює золота рама, котра завжди додає стильності окулярам, хто б їх не носив.