Найкращі сукні канського фестивалю 2017

kany_plattya_na_chervoniy_dorizhci_2017

Як і в будь-який інший рік, Каннський кінофестиваль 2017 року приніс багато модних моментів, про які довгий час говорять. Погляньте на список найкращих суконь на Каннському кінофестивалі в цьому році, котрі одягнули знаменитості.

Белла Хадід

bella_hadid_kany_2017

Молодша сестра Джіджі Хадід чудово знає, як приголомшити всіх. Її остання поява на гала-концерті AMFAR під час Каннського кінофестивалю 2017 року принесла абсолютно нове значення слову «сексуальність». Супермодель носила сукню на замовлення від Ralph & Russo. Сукня ручної роботи, вишита блискучими кристалами, залишила дуже мало простору для уяви. Всі погляди були зосередженні на платт. Її срібні босоніжки додали ще більше сексуальності до зовнішнього вигляду.

Елль Фанінг

elle_faning_kany_2017

Актриса вибрала інше химерне і казкове плаття від Діора. Елль була, безумовно, одною із власниць найкращих суконь протягом усього фестивалю. Це плаття, творіння французького ательє Maison Lemarie, зайняло багато днів роботи у дизайнерів. Сукня має сотні кольорових пір’їн, які були ідеально вирівняні, щоб виглядати як пелюстки квітів.

Ріана

rihana_kany_sukni_2017

Співачка ще раз продемонструвала, що її стиль бездоганний, і вона є іконою стилю нового покоління. Її звичайне біле плаття Dior захопило червону доріжку на Каннському кінофестивалі в 2017 році. Вона додала стильний плащ до гіпнотизуючої сукні, а також пару білих сонцезахисних окулярів, натхнених Енді Вулфом.

Айшварія Рей

aishwaria_rai_kany_2017

Індійська актриса і одна з найкрасивіших жінок в світі виглядала як справжня принцеса на Французькій Рив’єрі. Вона обрала прекрасну сукню, створену філіппінським дизайнером Майклом Сінко. Приголомшливе синє плаття з оголеними плечима. Плаття було одним з найдраматичніших на червоній доріжці, але дуже м’яким і елегантним одночасно.

Читайте також на krasainfo.com

Тренди 2017. Модні купальники літа 2017.

Ізабель Гуларт

isabelle_gulart_kany_2017

Бразильська модель мала блискучий вигляд у сукні Zuhair Murad з колекції весна-літо 2017 Haute Couture. У Ізабель безумовно є що показати, і вона використовує це, носячи багато прозорих і сексуальних суконь.

Ельза Госк

elsa_hosk_kany_sukni_2017

Секретний ангел Вікторії відсвяткував свій «перший раз» на червоній доріжці Каннського кінофестивалю з дивовижною сукнею Альберти Ферретті. Синє плаття із розкритими плечима перетворило Ельзу в Попелюшку. Вона позувала без особливих зусиль, показуючи свої довгі тоновані ноги із вирізу. Вона прикрасила зовнішній вигляд величезними алмазними сережками.

Ніколь Кідман

nikole_kidman_kany_sukni_2017

Ніколь – ветеран, коли справа доходить до появи на червоній доріжці в Каннах. Можливо, саме тому актриса, яка завоювала Оскар, удосконалила свій стиль для цього Фестивалю. Однією з найбільш привабливих фігур була сукня Dior, яку вона носила перед фотокамерами. Футболка є творіння Марії Грації Чіурі і частина її нереалістичною колекції першої кутюр. Доповнила зовнішній вигляд Ніколь блискучими, смарагдовими, елегантними сандалями.

kany_plattya_2017_vsi