Модні купальники літа 2017 (Частина Перша)

modni_kupalnyky_2017_1

Чого чекає кожна жінка, проходячи крізь холодну, засніжену зиму? Звичайно, про літо! Про теплу погоду, відпочинок, палюче сонце на піщаному пляжі поблизу моря, котре гріє шкіру, розслаблює. Тож що може бути кращим, за підбір ідеального гардеробу купальників? Та ще й не просто купальників, а наймодніших, найкрасивіших та найактуальніших купальників сезону? Ми спробуємо вам у цьому допомогти.

Цікава стаття: День вишиванки 2017

Тож до вашої уваги модні купальники літнього сезону 2017!

Купальники із китицями

2_rozmaljovani_kupalnyky

Якщо ви бажаєте носити купальники не лише для плавання, а і як вдалий літній одяг, то купальники із китицями – чудовий вибір. Вони підійдуть для літніх пляжних вечірок, і не має значення, вдень чи вночі буде проходити ця вечірка. Єдина важлива умова – тепла погода. Ви можете обрати для себе як бікіні, так і більш яскраві, незвичні варіації, котрі нам показали Beach Riot.

Закритий топ

3_zakryty_top

Ви можете мати ідеальну фігуру чи трохи зайвої ваги, ваша статура може бути худорлявою чи повнуватою, але купальники із закритим топом 100% підійдуть вам. Тим паче, що саме ця модель всюди переслідувала покази мод, то демонструючи повністю закритий топ, то невеликі стратегічні вирізи, але всюди користувалась успіхом, тож це безумовний тренд літа 2017. Декотрі літні купальники чудово комбінували закритий топ із бікіні.

Щира краса

4_chysta_krasa

Частково прозорі, хоча закриті, купальники були одними із найсексуальніших моделей на показах мод. Це один із головних трендів на купальники 2017.

Короткий, підтримуючий топ

5_pidtrymuuchyi_korotky_top

Одним із головних трендів показу мод цього року стали купальники із «крихітним» топом, що підтримує груди. Чудово підходять як для плавання, так і для того, аби похизуватись своїм тілом на пляжі. Lee & Lani створили чудові моделі купальників, що є одночасно і сексуальними, і підкреслюють те, як виглядають сучасні леді.

Купальники на зав’язках

6_kupalnyky_na_zavjazkah

Купальників із шнурочками – просто величезна кількість цього року! Вони показують шкіру, але достатньо грамотно, аби кров кипіла в жилах чоловіків, а тобто дає волю фантазіям. Ви можете помітити певну «різнобарвність» у популярних моделях купальників, тут є й широкі вирізи літерою V, є бретельки і бантики на стегнах. Чудові моделі подібних типів нам представили Frankie’s Bikinis та Blue Life. Вже на цій частині статті ви можете помітити, як багато купальників 2017 року зосереджуються на жіночій сексуальності. Ми повністю рекомендуємо поєднувати кольори, вирізи, зав’язки, якщо ви хочете продемонструвати свої переваги світові.

Купальники із боковими вирізами

7_kupalnyky_iz_vyrizom_zboku

На показах мод також були присутні купальники із боковими вирізами, що акцентуються на талії та фігурі. Зазвичай це суцільні купальники із глибокими вирізами збоку. Якщо у вас красива талія, ці купальники чудово її підкреслять.

Купальники на одне плече

9_kupalnyk_na_odne_pleche

Асиметричні вирізи модні не лише щодо суконь, цього року особливе місце у провідних модельєрів займають і купальники на одне плече. Виглядають вони красиво та привабливо. Особливою популярністю користувались купальники Mint Swim.

Продовження статті читайте тут – Модні купальники літа 2017 (Частина Друга)