Будь в тренді: джинси весна-літо 2019

bud_v_trendi_modni_dzhinsi_2019

Джинси – елемент нашого гардеробу, який ми одягаємо чи не найчастіше. Чи це прогулянка в парку, чи побачення чи навіть ділова зустріч – правильно підібрана блуза, футболка тощо і джинси – безпрограшний варіант. Джинси – це завжди модно і стильно, потрібно лише правильно їх підібрати.

modni_dzhinsi_vesna_2019

Щороку провідні дизайнери пропонують своє бачення на те, що і як вдягнути, щоб виглядати красиво і впевнено. Якщо у 2018 році дівчата шаленіли від напівподертих джинсів та від джинсів зі стразами, бусинками, вишивкою та нашивками, то 2019 рік пропонує джинси в стилі мінімалізм. Звісно, відмовлятись від того, що вам до вподоби не слід, та дещо переглянути свій гардероб не завадить.

Весною 2019 в тренді класика -прямий крій та кльош.

Джинси прямого крою

Джинси прямого крою пасують практично кожному, тим більше вони вважаються універсальними, оскільки легко поєднуються з різним верхом та взуттям. Темно-синій та світло-голубий – це найкращі кольори для даної моделі.

dzhinsi_vilnogo_kroyu_1

Кльош

Джинси-кльош – одна з найпопулярніших моделей у 2019 році, та обираючи такі джинси, потрібно пам’ятати про те, що в цій моделі важливо, щоб вона добре “сиділа” на попі та в талії. Джинси-кльош можуть бути вкороченими, а можуть бути нижче щиколотки.

klosh
klosh_1

Банани

Родзинкою цієї моделі є завищена талія, яка гармонійно поєднується з коротким светром чи сорочкою, заправленою в джинси. Ці джинси можна носити з кедами, кросівками, балетками, так і з взуттям на підборах.

banani

Джинси з широкими відворотами

Цього сезону модними будуть джинси з широкими відворотами, що робитиме їх ще більш стильними.

dzhinsi_z_vidvorotami

Цікаве відео на нашому каналі

Джинси з кишенями, розрізами, лампасами

Подерті джинси, як і джинси з макровишивкою, визнали антитрендом 2019 року, проте, дизайнери не відмовились на відріз від цього декору. У весняно-літньому тренді будуть джинси з лампасами збоку, з незначними подертостями на колінах, з невеликими розрізами спереду чи збоку. Джинси з таким декором чудово поєднуються з високими підборами.

podertosti

Кольрова гама

Окрім коралового, який визнали кольором 2019 року, пропонують звернути увагу на білі джинси, які виглядають легко, вишукано та елегантно. Вони підкреслять наші форми та засмагу.

bili_dzhinsi