Найкращі зачіски та мейк-апи зірок на Канському Фестивалі 2017

kansky_festyval_2017_krasa

Каннський кінофестиваль, безумовно, подія не лише про фільми. Протягом майже двох захоплюючих тижнів Каннський кінофестиваль був епіцентром всього, що стосується моди і краси. У нас була можливість побачити так багато приголомшливих суконь, доповнених бездоганними зачісками та макіяжем. Деякі з кращих в світі знаменитостей-стилістів та візажистів «прикрашали» навідоміших особистостей у світі, справжніх зірок. Крім того, найіменитіші дизайнери буквально затьмарили свої імена яскравістю та сміливістю творінь. Але ж ми все бачимо, так?

Ельза Хоск

elsa_hosk

Модель принесла трішки казкової атмосфери на Каннський кінофестиваль 2017, доповнила образ її хвиляста зачіска. Волосся Ельзи було ще одним шедевром знаменитого перукаря Дженніфер Епец. Волосся, натхненне Попелюшкою, було в парі з макіяжем під «погляд кішки», намальованим візажистом Вінсенн Окендо. Погляд був доповнений м’якою рожевою губною помадою.

Ріанна

rianna_kany_2017

Говорячи про сміливість, ми не могли пропустити несподіваний аксесуар Ріанни на червоній доріжці. Недавня тенденція до сонячних окулярів, розроблена Matrix, отримала схвалення Ріанни в Каннах. Ріанна носила футуристичні сонцезахисні окуляри Енді Вольфа на прем’єрі Канського Фестивалю. За тінями ми могли помітити золотий відблиск, легкий шар туші і жовто-тонований блиск для губ. Візажист Лора Ареллано, яка стоїть за цим макіяжем, перетворила знамениту співачку в справжню бронзову королеву. Цього разу Ріанна не експериментувати з волоссям, вона вийшла на червону доріжку з класичною елегантною зачіскою.

Читайте також на krasainfo.com

Тренди 2017. Модні купальники літа 2017.

Джуліанна Мур

jullian_moore_kany_2017

Джуліана модернізувала тенденцію «мідних очей», яка була популярна останнім часом. Її очі були покриті м’якою тінню для повік кольору міді, яка відповідала її унікальному червоному волоссю. Яскравий блиск для губ був ідеальним вибором для цього м’якого макіяжу. Її волосся було скручене дуже пухкими хвилями, які виглядали як легкими, так і стильними.

Сальма Хаєк

salma_hayek_kany_2017

Шалено чудова мексикансько-американська актриса була справжнім задоволенням для наших очей на червоній доріжці Каннського кінофестивалю. Сальма мала м’яке рожеве волосся, це неабияка несподіванка. Вона вирішила додати деякі гламурні об’ємні завитки до свого волосся середньої довжини, і ми повинні визнати, що вона зробила правильний вибір. Її макіяж відповідав нетрадиційному кольору волосся. Рожевий тонований рум’янець доповнив матову губну помаду на губах.

Єва Лонгорія

eva_longoria_kany_2017

Єва обрала класичні «smokeн eyes» і оголену губу. Прекрасні зелені тонкі тіні для повік на її очах були ідеальним вибором для сліпучої сукні, котру вона носила на червоній доріжці на Каннському кінофестивалі. Волосся Єви завивалося в пухких хвилях, пасма заправлялися за вуха, щоб ще більше поліпшити драматичний макіяж очей.