10 простих, але стильних ідей манікюру для літа 2024!

Які трендові дизайни нігтів очікуються влітку 2024 року? А ми вам відповідаємо, щоб ви готувалися, бо тенденція зелених нігтів набирає обертів! Різноколірний хром, класика, яка чудово поєдналася із новими акцентами та цікаві принти із текстурами. Від тонких градієнтів і малюнків до картатих нігтів і сезонних неонів — прості, але такі класні дизайни! Нумо гортати нашу підбірку та надихатися!

1. М’ятний яскравий манікюр

Амбасадорка трендів Гейлі Бібер — показала, яким може бути гарним м’ятний манікюр, особливо влітку! Неонові кольори знову стали модними! Погодьтеся, що цей відтінок свіжої м’яти й справді освіжає. Цього року неонові рожеві кольори замінять яскраві неоново-зелені та жовто-зелені відтінки, тому майте на увазі.

2. Відтінок жовтого масла

Цей пастельний відтінок, що знаходиться між жовтим і бежевим, зараз скрізь. Модний блідо-масляно-жовтий колір точно цікавий вибір для літа 2024 року.

3. Желеподібний французький манікюр

Французька класика завжди була і буде вічною! Але, якщо спробувати додати до неї чогось новенького та смачненького?! Прозорий желеподібний базовий колір надасть вашим натуральним нігтям м’який відтінок, роблячи їх дуже зручними для носіння. Поєднаний з класичною французькою технікою манікюру, ваші нігті із цим дизайном виглядатимуть грайливо, але витончено. Попередження: спробуйте їх не з’їсти!

Читайте також про трендовий желейний манікюр 2024.

4. Додайте до нюдових нігтиків зелених акцентів

Якщо яскраво-зелений здається надто сміливим для вас, тоді спробуйте акценти лаймово-зеленого на нюдовій основі. Ідеальний вибір для спекотного літа, чи не так?

5. Червона любов або вічна класика?

Якщо ви сумніваєтесь чи пасує вам червона помада, то, по-перше, відкиньте сумніви, а по-друге — зробіть собі ще червоний манікюр! Ви ніколи не помилитеся, обравши яскраво-червоний манікюр на літо! Не знаємо як ви, але ми у захваті від цього блискучого відтінку Coca-Cola Red!

6. Мармуровий манікюр

Літо 2024 не перестає дивувати ідеями майстрів манікюру! Як вам такий дизайн мармуру на нігтях? До речі, як ви могли помітити, що у нашій підбірці є багато зелених відтінків і все не просто так. Зелений колір точно буде модним цього сезону, тому зверніть на це увагу.

7. Колір нігтів червоного вина або чорна вишня

Для більшості цей відтінок асоціюється із теплою порою року, як осінь. Дівчата, пропонуємо вам ламати стереотипи, тому що встояти перед таким соковитим відтінком дуже-дуже важко. Кольори чорної вишні або червоного вина останнім часом привернула увагу подіумів завдяки своїй класичній привабливості, універсальності та здатності робити сміливі заяви, випромінюючи водночас різку атмосферу та бунтарський шарм.

8. Хромовані нігті

Цей унікальний манікюр зі змінними кольорами містить різні хроматичні пігменти, які відкривають нові відтінки під різними кутами, створюючи ефект хвоста русалки.

9. Стиль кантрі тепер на ваших нігтях

Ні, не тільки коров’ячий принт зараз у трендах у всіх манікюрних салонах. Безумовно, ви можете експериментувати із різними тваринячими принтами, наприклад, зебри або леопарда. Ба більше, природні візерунки теж вітаються. Ви можете придумати цікавий квітковий дизайн. Такі нігті дійсно яскраві та сміливі!

10. Американський манікюр або улюблений беж

Американський манікюр у стилі 90-х – це як французький манікюр, але з менш чіткими межами між кінчиками та основною частиною нігтя. Цього літа ми очікуємо побачити м’який стиль всюди. Цей манікюр відзначається природнішим виглядом і менш контрастними переходами, що додає витонченості та елегантності.

Читайте також детальніше про техніку американського манікюру Гейлі Бібер.