5 модних зачісок сезону весна/літо 2018

Забудьте про пряме волосся та вирівнювачі. Сезон весна/літо 2018 буде наповнений духом 80-х років, а це означає, що об’єму буде багато. Ми підібрали для вас 5 ідей зачісок, які вже заполонили серця жінок Голлівуду.

5 модних зачісок весни/літа 2018 – Високі кучері

Час знімати шапку та дати волю своїм бажанням. Ви точно неодноразово думали в холод про кучері, проте не робили їх. Ця грайлива та стильна зачіска – може бути якою ви захочете. Проте, саме у 2018 році потрібно робити кучері високими від коріння до самих кінців, що додає додаткового об’єму.

1-modnih-zachisok-vesni-lita-2018

5 модних зачісок весни/літа 2018 – Високий пучок

Хто сказав, що звичний всім пучок може виглядати лише формально? Додайте об’єму! Цей простий високий пучок змусить людей звернути увагу на вас. Шикарні та ідеальні пучки більше не в тренді. Ми повертаємось у 80-ті роки, а це означає, що все буденне повинне ставати гламурним та об’ємним.

2-modnih-zachisok-vesni-lita-2018

5 модних зачісок весни/літа 2018 – Кучері на стрижці Боб

Кучері роблять класичний прямий Боб витонченішим та цікавішим від 2017 року. За словами перукаря Івана Естаффа, крихітні хвилі – це найяскравіший спосіб оновити стрижку Боб в сезоні весна/літо 2018.

3-modnih-zachisok-vesni-lita-2018

5 модних зачісок весни/літа 2018 – Безлад 80-х

У вас більше не буде поганої зачіски, оскільки зіпсувати її буде не можливо. У 80-х всі були схиблені на об’ємі і модний він був у будь-якому прояві, особливо це стосувалось зачісок. Зачіска “безлад” спростить ваше життя, оскільки вона доповнює вашу жіночність. Ця зачіска заполонила червоні доріжки Голлівуду, тому шукайте свій варіант виконання “безладу” та повторюйте її.

4-modnih-zachisok-vesni-lita-2018

5 модних зачісок весни/літа 2018 – Високі хвостики

Чи може доросла жінка носити цю зачіску? Звісно може! Ця весела зачіска, яка складається з двох високих об’ємних кінських хвостиків, прикрашена кольоровими резинками, для тих, хто цілком впевнений в собі! Також така зачіска буде доречна на пляжі або під час тренувань.

5-modnih-zachisok-vesni-lita-2018