Найкращі ідеї манікюру для осені 2018

Ви будете раді дізнатись, що манікюр осінь 2018 буде урізноманітнений безліччю дизайнів та кольорів. Деякі дизайни вже встигли полюбитись багатьом жінкам і вони продовжують бути актуальними.

Осінь – сезон, коли на піку популярності теплі відтінки. В однотонному манікюрі варто надавати перевагу темним відтінкам червоного, наприклад, бордо, марсала або кармін. В період похолодання такий манікюр здатен загріти.

По-перше, такі нігті підійдуть до будь-якого осіннього образу.

А, по-друге, він підійде для будь-якої довжини нігтів.

1bordo_manikure
bordo_manikure

Ви мабуть вважаєте, що місячний дизайн нігтів залишався в теплих порах року? Ви помиляєтесь, адже цей актуальний манікюр 2018 року переноситься у наступний сезон. Щоправда, з новими відтінками.

1misyachnuy_manikure
misyachnuy_manikure

Пам’ятаєте гучну появу хромового манікюру? Він “підірвав” подіум в 2017 році та полюбився кожній. Цієї осені можете сміло повторювати цей сяючий дизайн. Він повернувся.

hromovui_mamikure

Читайте також: Місячний хромовий манікюр вдома (відео)

2hromovui_mamikure
1hromovui_mamikure

В сезон осінь 2018 тваринні дизайни будуть скрізь. Манікюр осінь 2018 з тваринним дизайном повинен бути яскравим та різнокольоровим. Враховуйте це при виконанні цих модних принтів на нігтях.

2tvarunnuy_dizayn
1tvarunnuy_dizayn
tvarunnuy_dizayn

Якщо ви не встигли спробувати градієн на своїх нігтях, то тепер саме час. Цей дизайн не здає своїх позицій вже багато років і залишається актуальним. Експериментуйте з поєднаннями кольорів та текстур.

duzain_manicure
1duzain_manicure

Коричневий – новий чорний. Цей відтінок повертається кожної осені і якщо ви його ще досі не спробували, то не проґавте шансу. Однак, про чорний також не варто забувати.

koruchnevuy_kolir
black_manicure

Більшість великих брендів надали перевагу коротким нігтям та універсальному, голому манікюру. Такий дизайн підійде як для навчання та роботи, так і для побачень, прогулянок в парку, походів в кіно.

naturalnui_manicure

Матовий манікюр завжди виглядає стильно та модно. Восени 2018 року цей манікюр зміцнює свої позиції. А як виконати матовий дизайн нігтів ви можете побачити на відео.

naikraszi-idei-manikyuru-dlya-oseni-2018
mate_manicure
mate_manicure1

Читайте : Матовий манікюр гель-лаком вдома (покрокове відео)

Якщо ви прихильниця мінімалістичного манікюру і блискучі, яскраві нігті зовсім не привабливі для вас, то геометричний дизайн нігтів буде вашою виручалочкою. Ви можете робити їх у сміливих кольорах або вибрати класичні чорно-білі комбінації.

geometric
1geometric