Кольорові колготи, довге чорне пальто та баска — головні осінні тренди 2023

osinni_trendi_2023

Літо потрохи відкриває двері осені. Більшість сучасних жіночок прагнуть різноманітності, одна думка про елегантне пальто та улюблений в’язаний светр, спонукає нас, з нетерпінням зустрічати нижчі температури, щоб насолоджуватися осіннім пейзажем вуличок та пити гарячий глінтвейн із подругою.

Чи задумувалися ви про те, як виглядатиме ваш гардероб вже цієї осені? Завдяки передовим модним столицям — Нью-Йорку, Лондону, Мілану та Парижу — тенденції моди на осінь/зиму 2023 року були прогнозовані ще у лютому. Тому не поспішайте впадати у відчай, адже ми підготували для вас чудову підбірку осінніх трендів, які надихнуть вас додати нові родзинки до ваших образів у прохолодну пору року.

Обережно, мода цієї осені черпає натхнення з минулого і може викликати ностальгію…

Осінній тренд — ефект плісування на вашому одязі

skladki_na_odyazi

Багато складочок на вашому одязі не буває! Прасувати нічого не треба, бо так модно! Прекрасний спосіб додати відчуття текстури без ускладнення образу через різні тканини чи шари — це зберегти решту вашого вбрання відносно монохромним. Саме ефект плісування дозволить вам створити неймовірний осінній образ. Ба більше, сукні та спідниці з ефектом плісування зараз точно у тренді 2023!

Пристебніть паски безпеки, бо осіннім трендом стала баска!

Хтось точно вважає, що дизайнери збожеволіли, адже скільки років всі вважали, що баска — це скоріше антитренд, аніж пік моди 2023 року. Пам’ятайте, що в моді є теж своя сансара, все повертається, правда, пережоване по кільканадцять разів стилістами та дизайнерами. Тож, якщо ви вважаєте, що ваш образ занадто мінімалістичний додайте туди баску. Відчуйте себе трохи осінньою королевою з епохи Середньовіччя!

Тенденція цієї осені — спокійна розкіш

spokiina_rozkish

Основними модними напрямками цієї осені та зими набуває тренд спокійної розкоші або old money. Такі дрес-коди характеризуються не чимось яскравим та химерним або, навіть, демонстрацією відомих логотипів чи дизайнерські принти, а замість цього зосереджується на мистецтві витонченості та елегантності. Від незмінних жилетів до блейзерів і навіть стильних джинсів, спокійна ненав’язлива розкіш стане одним з простіших і розкішних трендів наступного сезону, завдяки своїй позачасовій довговічності.

Кольорові колготки — осінній тренд, який підкорить ваше чорно-біле серденько!

Це не тільки бежеві або чорні пари колготок, які рятують нас тоді, коли температура за вікном знижується. Тут мова йде про виразні, яскраві пари колготок, створених для того, щоб їх бачили навіть із Марсу! Не бійтеся бути яскравими та епатажними, навіть, коли прохолодно. Ба більше, такі крикливо-червоні(не тільки цього кольору) колготки були представлені на всіх модних подіумах цього сезону, і відзначимо, що тут немає жодних обмежень чи правил. Ви можете експериментувати з різними кольорами, такими як червоні, сині, рожеві, зелені, білі тощо.

Білі сорочки — осінній (шкільний) тренд

osinnii_trend_bila_sorochka_2023

Цей тренд змушує згадати прекрасні часи, коли на зміну літа наставав час нового шкільного року, а ви знову потрапляли в стрімкий потік щоденних забав і обов’язків. Серпень завжди був періодом, коли заздалегідь потрібно було дбати про шкільні аксесуари, приладдя, форму… Останнє ж надихнуло світових дизайнерів реанімувати білу ненависну сорочку всіх школярів, тож не бійтеся бути білою вороною і виділятися серед багряних кольорів осені 2023.

Довге чорне пальто — осінній тренд

chorne_palto_osinni_trendi

Один із найбільш популярних трендів цього сезону — довге чорне пальто — стане найстильнішим вибором верхнього одягу на осінь. Не зважаючи на те, що довгі пальта можуть бути незручними та часто бруднитися. Повірте, вам не доведеться прибирати тротуари за собою кожного разу, коли ви виходите з дому, якщо ви оберете пальто, що трохи заходить за щиколотку. Чорне пальто є чудовим варіантом, що дозволить легко накинути його і виглядати стильно навіть до приходу жовтня.

Шарфи! Величезні кольорові шарфи! Без цього важливого елементу не почнеться осінь!

shalik

Вірте нам, коли ми кажемо, що осінні тренди шарфів викрадуть ваше велике серце! Мабуть, кольорові величезні шалики точно ніколи не вийдуть з моди, адже це база або як кажуть наші мами: “закрути навколо шиї того шарфа, щоб не продуло”. Дуже вас просимо завітати до світу божевільної моди з шарфами розміром із ковдру. Повірте, ви знайдете безліч креативних способів стильно вмоститися в них. Незалежно від вашого стилю носіння цього теплого аксесуара сам факт, що ви його маєте автоматично перекине вас до трендів сезону 2023.

Осінь 2023 не лише багата переліченими трендами, але багата на прояв творчості, тож творіть і складайте власні епатажні образи й поринайте в атмосферу осені з головою!