Must-have осінь-зима 2024: гайд по головних трендах

Тренди цього сезону спрямована на те, щоб зробити повсякденність справжньою частиною нашого стилю. Основний акцент трендів осінь/зима 2024 року – це матеріали та їхня тактильність. Поєднання класичних твідових текстур, затишних в’язаних речей та вільного верхнього одягу зі штучного хутра, пір’я й пряжі створює досить комфортну атмосферу. Гортайте нашу статтю, щоб ознайомитися із трендовими елементами зими 2024!

Серйозні костюми та краватки

Краватки залишаються у модних трендах, тому не ховайте їх далеко! Цей чудовий елемент офісного стилю, став ледве не символом корпоративної влади, ба більше, поєднується майже з будь-чим. Також дизайнери витягнули ще один туз із рукавів — класичні брюки та піджаки. Випадкова порада від стилістів: стилізуйте свій образ несподіваними аксесуарами та задумайтеся про великі силуети, щоб уникнути схожості з офіціантом або працівником із серіалу “Офіс”.

Легке і таке тепле кантрі

Твіди, ялинковий візерунок та теплі (надіємось, не колючі) светри, які нагадують про класичний британський стиль і спокійну елегантність вам цієї зими точно сподобаються! Щоб створити теплий і такий романтичний образ улюблених героїнь серіалів та книг, ми рекомендуємо обрати довге твідове пальто, довгу спідницю і теплий милий светрик.

Ми детальніше розповіли про цей стиль у попередній статті, тому рекомендуємо перейти за посиланням.

Зимові тренди на одяг із горловиною та екстравагантними комірами

Екстравагантність — це головний девіз холодного сезону 2024 року! Пам’ятаєте, що у 2023 у трендах були об’ємні рукави? Так ось! Цей сезон хоче бачити на модницях тепер об’ємні коміри. Особливо цей тренд було помітно на показах осінь/зима 2024, власне, ми бачили пальта й куртки з архітектурними комірами, які майже закривають обличчя — стильний захист від негоди й небажаних розмов, ги-ги.

В’язані речі

В’язання — це не лише про ваше нове хобі, яке ви побачили на просторах нескінченного гортання Tik Tok, але й про моду також. В’язані светрики та кардигани — це пряма асоціація із Новим роком! Одягніть яскравий кардиган із джинсами — і ви в тренді 2024 року.

Об’ємненьке, текстурненьке та миленьке

Ви теж це відчуваєте? Правда ж пахне епатажністю?! Зимові тренди 2024 мають складатися з об’ємного верхнього одягу зі штучного хутра, пір’я, або пряжі. Та-ак, варто попередити, що це не найпрактичніший вибір для зими, але точно приверне увагу. Великі пальта, що майже торкаються підлоги, чудово доповнять святковий образ — просто додайте аксесуари. Найсміливіший спосіб носити таке пальто? Поєднуйте його зі спортивним одягом навіть у буденному житті.