Головні кольори весна-літо 2023

palitra

Відома компанія, яка займається прогнозуванням тенденцій та проводить консультації щодо кольорів для індустрії моди — представила нову колекцію весна літо 2023.

Експерти Інституту кольору Pantone, у Нью-Йорку проаналізували досвід останніх кількох років усього світу та його вплив на ставлення до кольору найпалкіших модників. Застосовуючи безстрашний підхід, який різко змінюється від хаосу до тиші, ми прагнемо сміливо йти у сірий натовп із кольоровою палітрою, яка показує справжню людську свободу. Різні відтінки кольорів та поєднання між собою дозволяють нам вдало експериментувати. Навіть часом химерні контрасти цих самих відтінків кольору підкреслюють людське прагнення до індивідуалізму, що відділяє кожну людину поміж інших.

«Кольори сезону весна-літо 2023 переналаштовані відповідно до нової ери, в яку ми вступаємо. Поєднуючи ескапізм із реальністю, корисністю та радістю, ми приймаємо дослідження надзвичайного контрасту в настрої та кольорах”, – сказала Леатріс Айземан, виконавчий директор Інституту кольору Pantone.

Головна палітра кольорів весна-літо 2023:

Різноманітність контрастних кольорів заохочує до експериментів та вираження своєї індивідуальності.

gotova_shtuchka

Головна палітра класичних (пастельних) кольорів весна-літо 2023:

Дуже спокійні відтінки кольорів.

druga_kartinka

Експериментуйте та будьте сміливими у комбінуванні своїх весняних та літніх образів. Пам’ятайте, що ви індивідуальність, тож виділяйтеся із сірих буднів!