Основні трендові кольори весна – літо 2019 за версією Pantone

modni_kolori_vesna-lito_2019_za_versieyu_pantone

Pantone пропонує нам невеликий анонс основних кольорів сезону весна-літо 2019, які будуть представлені на тижні моди в Лондоні. Кольори весна – літо 2019 характеризуються широкою палітрою відтінків.

Pantone називає 12 трендових кольорів і 4 класичні нейтрали, наповнені легкістю та експресійністю. Яскраві, але не крикливі, живі відтінки, ілюструють прагнення до постійної потреби в творчості та світлих поглядах на майбутнє.

Кольорова палітра для жінок та чоловіків на сезон весна – літо 2019 за версією Pantone.

Fiesta – Фієста

fiesta_kolir_2019

Фієста – елегантний червоно-помаранчевий відтінок, що випромінює енергію, пристрасть і азарт. Фієста є не менш сміливим, ніж червоний. Модні дизайнери такі як ADEAM, Sies Marjan, Jeremy Scott, Hellessy, and Prabal Gurung з радістю використовують цей колір у своїх колекціях. Цей відтінок чудово підкреслює будь-який колір шкіри. Сукня кольору Фієста стане окрасою найпомпезнішої вечірки!

Aspen Gold – Золота осика

aspen_gold_kolir_2019

Золота осика – сонячний відтінок, що стимулює відчуття гарного настрою і радості. Багато дизайнерів визнали цей відтінок найбільш підходящим для сезону весна – літо 2019. Цей сміливий і радісний відтінок прикрасить ваш гардероб.

Princess Blue – Блакитна принцеса

princess_blue_kolir_2019

Дизайнери Prabal Gurung, Escada, Kate Spade акцентують увагу на кольорі Блакитна принцеса. Pantone характеризує його як «величний царський блакитний відтінок, який блищить і просвічує». Цей прохолодний відтінок безумовно відокремлює та доповнює інші теплі кольори!

Mango Mojito – Мангове мохіто

mango_mojito_kolir_2019

Мангове мохіто – насичений і водночас спокійний, золотаво-жовтий Mango Mojito дарує спокій та затишок.

Pink Peacock – Рожевий павич

pink_peacock_kolir_2019

Ефектний, яскравий і сміливий відтінок насичено рожевого. Цей колір ми вже зустрічали у трендовій палітрі осінь – зима 2018-2018. На думку експертів Рожевий павич – ідеальний колір для свята.

Цікаве відео на нашому каналі

Living Coral – Живий корал

living_coral_kolir_2019

Living Coral, за словами Pantone,”найгарячіший відтінок 2019 року. Живий корал охарактеризували як «анімаційний та життєстверджуючий відтінок помаранчевого кольору золотого відтінку. Хоча протягом NYFW було багато яскравих відтінків рожевого кольору, корал був одним з найбільш популярних. Дизайнери Marc Jacobs, Sies Marjan та інші легко освоїли використання цього кольору.

Jester Red – Винний

_jester_red_kolir_2019

Цей колір не зовсім звичний для весни, але цей насичений бордовий відтінок виглядає елегантно, вишукано і дорого, мов ковток вина, витриманого десятиліттями.

Pepper Stem – Стебло перцю

pepper_stem_green_kolir_2019

Жовто-зелений Pepper Stem пом’якшує яскравість модної палітри. Природній та спокійний колір – як символ природи, зелені й весни.

Turmeric – Куркума

turmeric_kolir_2019

Turmeric – оранжевий колір, але не апельсиновий, хоча й дуже схожий. Цей колір нагадує куркуму і побажання додати у весняний гардероб трішки прянощів і гостроти.

Toffee – Іриска

toffee_brown_kolir_2019

Апетитний відтінок коричневого відразу викликає асоціації з ірискою: теплий, спокійний і в міру солодкий. Toffee надає образу глибини і вносить рівновагу в трендову палітру.

Terrarium Moss – Тераріум мосс

terrarium_moss_green_kolir_2019

Ще один зелений відтінок, але вже глибокий і темний. Викликає асоціації з густим зеленим лісом.

Sweet Lilac – Солодкий бузок

sweet_lillac_kolir_2019

Sweet Lilac – легкий, делікатний і ніжний відтінок рожевого поєднав кольори двоє чудових й запашних рослин – бузка і лаванди. Sweet Lilac зачаровує ніжністю та невинністю.