Модні кольори сезону весна 2024

У цьому звіті вирує справжня палітра емоцій! Весняна колекція 2024 в Нью-Йорку обіцяє вам відчуття ностальгії, переплетене з енергією трансформації. Кольори цього сезону — це як музика, яка прокидає уяву та збуджує творчий потенціал після зимового сну. Ці кольори досить впізнавані, вони запрошують до відкриття нового. Це не просто кольори, це ключі до самовираження, радості та затишку у світі моди, де кожен вбирається в амплуа майбутнього.

«Кольори весни NYFW 2024 надихають на відчуття свободи. Розкриваючи уяву, посилюючи та звільняючи наш власний унікальний художній дух, вони дозволяють нам виражати себе більш винахідливими способами, сказала Леатріс Айземан, виконавчий директор Pantone ® Color Institute. Гармонійне поєднання знайомих відтінків, наповнене сучасністю, кольори для NYFW весна 2024 представляють нову інтерпретацію нинішніх часів, оскільки спогади про минуле та проблиск майбутнього дарують надію на сьогодення».

Представляємо вам головну палітру модних кольорів Весни 2024

головні кольори весни 2024

У цьому звіті висвітлено десять відтінків, що дійсно вражають сезону, а також п’ять зовсім нових основних класичних кольорів, які обіцяють бути у центрі уваги, коли дизайнери представлять свої найсвіжіші весняно-літні колекції.

Головні кольори весни 2024

Ще трохи про нову класику весни NYFW 2024

головні класичні кольори 2024

Нова класика весни NYFW 2024 – це яскраве злиття елегантності та авангарду. Вона відображає відчуття вишуканості, але з відтінком сміливості, яка дозволяє змішувати традиції з новаторством. Ця класика не просто відтінки та тканини — вона знак стилю, який оновлює та перетворює те, що вже відоме, додаючи до нього новий, унікальний шар виразності.