Стиль хижака: як носити модний леопардовий принт осінню-зимою 2018/19

Леопардове пальто

Верхній одяг в сезон осінь-зима в Україні вважається не доповненням до образу, а необхідністю. Виглядати фешн-дівою в холодну пору можливо, якщо правильно підібрати модний одяг. Леопардове пальто– саме та деталь одягу, яка допоможе не лише зігрітись, але й виділитись та виглядати стильно. Поєднувати тваринний принт в такому масивному одязі дизайнери рекомендують з класичними сорочками, джинсами та брюками, а також, взуттям класичних відтінків та кросівками.

1leopardove_palto
2leopardove_palto
leopardove_palto

Леопардове взуття та аксесуари

Взуття з принтом аж ніяк не можна назвати базовим, однак деякі орнаменти грайливо та просто поєднуються з різними речами. Леопардові туфлі та лофери виглядають гармонійно з джинсами бойфрендами, чорними брюками, верхнім одягом теплих осінніх відтінків та чорними колготами.

leopardove_vzutya
2leopardove_vzutya
1leopardove_vzutya

Обирати сумку під взуття це завжди хороша ідея. Однак, леопардову сумку, рекомендують фахівці, необхідно не лише поєднувати з одягом такого ж принту, але й носити автономно. В сезон осінь-зима 2018/19 актуальною залишається сумка-пояс, яку без сумніву можна одягати до чорного, бежевого та червоного пальта.

lepardovi_acsesuary
2lepardovi_acsesuary
1lepardovi_acsesuary

Леопардовий одяг

Стати спокусливою хижачкою осінню та зимою допомагають шкіряні спідниці, сукні та сорочки. Тотал лук в стилі сексуальної кішечки надає не лише заздрісні погляди жінок, але й додає впевненості. Світ моди закликає не боятись леопардового одягу та сміло експериментувати з його поєднанням.

1leopardove_odyah
3leopardove_odyah
2leopardove_odyah

Читайте також: Леопардовий дизайн нігтів осінь-2018