Червона Доріжка на «Золотому Глобусі» 2017

golden_globe_main1

Завершилась церемонія нагородження премії «Золотий Глобус», і ми нарешті знаємо імена переможців! В рамках події 8 січня, в Беверлі Хіллз, штат Каліфорнія, на червону доріжку вийшли зірки топових фільмів у своїх дивовижних образах.

Емма Стоун у сукні Valentino

emma-stone-1

Емма Стоун стала зіркою вечора 74-го «Золотого Глобусу», вийшовши на червону доріжку у своїй рожевій сукні від Valentino із V-подібним вирізом та прикрашена дорогоцінним кольє на тендітній шиї.

Джесіка Бел в сукні Elie Saab

jessica-1

Джесіка осяяла церемонію своїм платтям від Elie Saab із широким вирізом та квітковими аплікаціями. Її погляд був пронизливим, а обличчя свіжим, завдяки мінімуму макіяжу.

Блейк Лайвлі в сукні від Atelier Versace

blake-1

Всі погляди прикувала до себе зіркова пара – Блейк Лайвлі та Раян Рейнольдс. Блейк виглядала ідеально, як завжди вдягнувши тренд сезону – оксамит.

Оксамитове плаття від Atelier Versace прикрашене кристалами Swarovski доповнили смарагдово-зелені браслети та сережки із діамантами.

Фелісіті Джонс в рожевому платті від Gucci

felicity-1

Золотий Глобус прикрасила собою Фелісіті Джонс, така схожа на прекрасну попелюшку у ніжному, рожевому платті від Gucci.

Наомі Кемпбелл в Atelier Versace

naomy-1

Від вигляду Наомі у всіх щелепи повідпадали! Зваблива бузкова сукня від Atelier Versace із боковим вирізом зробила її богинею краси, а вдалий макіяж та довге пряме волосся доповнили образ.

Хейлі Штейнфельд в бузковій сукні від Vera Wang

haylee-1

Хейлі теж одягнула Бузкову сукню. Але від Vera Wang. Сукня та акуратні прикраси зробили її, нехай не богинею, проте ніжною принцесою із дитячих казок.

Лілі Коллінз в Zuhair Murad

lily-1

Червона доріжка Золотого Глобусу – наче показ мод. Лілі Колінз чарівна в своїй рожевій сукні від Zuhair Murad.

Олівія Кульпо в Zuhair Murad

olivia-1

Драматична Лілія Кульпо теж вибрала сукню від Zuhair Murad, підкресливши свою вроду макіяжем в золотих та бронзових тонах.

Ніколь Кідман в сукні Alexander McQueen

nicole-1

Крижана Королева одягнулась відповідно своєму образу. Сукня в срібно металевих тонах від Alexander McQueen підкреслена срібним ланцюжком. Завершують образ підкреслені smokey eyes.

Зої Салдана в Gucci

zoe-1

Зрозуміло, що на Золотому Глобусі буде багато зірок в сукнях від Gucci, Зої теж проявила свою любов до відомих моделей, вдягнувши цю неперевершену рожеву сукню із бантиком на талії.