Модний манікюр для осені 2024

Цієї осені ми побачимо багато насичених коричневих відтінків. Але в міру того, як сезон став холоднішим, коричневі відтінки стали темнішими, насиченішими та більшими з приємними відтінками улюбленого капучино та гарячого шоколаду. Також у тренді багато карамельних, шоколадних і кремових відтінків. Осінь 2024 пропонує безліч варіантів для тих, хто хоче експериментувати зі стилем та додати своїм нігтям особливого настрою. Від класичних відтінків до сміливих дизайнів — ми зібрали для вас найактуальніші ідеї манікюру, які допоможуть створити стильний образ цієї осені.

Шоколадні відтінки манікюру

У більшості із нас коричневий колір асоціюється із приходом осені. Чому б не знайти цікавий відтінок коричневого, наприклад, шоколадний або кавовий і додати блискучих акцентів?

Осінній френч

Темні французькі кінчики на прозорій натуральній основі, включаючи чорні або темно-коричневі відтінки, набувають популярності. Вони виглядають витончено, але з характером. Ми вважаємо, що трендом для “крутих дівчат” стане довга мигдалеподібна форма нігтів із гранжевим ухилом. Ба більше, рекомендуємо звернути вашу увагу на поєднання золотого френчу із ніжною світло-коричневою основою.

Нігтики кольору стиглого гарбуза

Яскравий колір, який асоціюється із добрим врожаєм та серединою осені, коли навколо відбувається магія зміни кольорів. Манікюр відтінку стиглого гарбуза — ідеальний вибір для осені 2024 року. Додавання блискіток до такого манікюру надає йому святкового шарму, роблячи нігті яскравими та помітними. Це поєднання створює стильний і водночас теплий образ, який пасуватиме як для повсякденного носіння, так і для особливих подій восени.

Поєднання природних кольорів

Цей манікюр виконаний у теплих осінніх відтінках: червоний, гірчичний, оливковий, теракотовий, та бежевий. Кожен ніготь покритий однотонним лаком, що створює ефект різноманітності та гармонії з природою водночас.

Смарагдові відтінки — проводжаємо зелене літо

Відтінок нагадує глибокий лісовий зелений, а в деяких місцях покриття містить блискітки, які створюють ефект світіння на нігтях. Ви можете поекспериментувати із текстурою, наприклад, спробувати матову основу.