Практичність та комфорт в моді. Головні тренди 2019-2020

Щоденник красуні вирішив поділитись, як виглядати модно в сезон осінь-зима та яких основних трендів потрібно притримуватись. Багато речей повертаються з минулого, тому саме час діставати з шафи речі, які ви так любили носити і 2000-х.

Ми прощаємось із джинсами скіні, облягаючими сукнями, натуральним хутром, леопардовим принтом і т.д. На заміну їм прийшли тотал луки в бежевих, чорних, білих кольорах, а також, оверсайзні сорочки та сукні. На заміну облягаючих джинсів прийшла класична модель типу Levis 501 з середньою посадкою, широкі штани та кьюлоти.

Головні тренди 2019-2020. Тотал Беж

Бежевий колір асоціюється з теплом та затишком, саме тому дизайнери вирішили, що його не може бути забагато. Такий відтінок додає ніжності та жіночності. Особливо актуальними є образи зі шкіри.

Головні тренди 2019-2020. Шкіра

На вулицях Нью-Йорка гості показів з величезним задоволенням демонстрували з чим поєднувати брюки-банани зі шкіри або спідниці-олівці. Особливо актуальним став верхній одяг в стилі Нео з “Матриці”, тобто чорний плащ, та тренч з підкресленою лінією плеча з 1980-х. В мас-маркетах вже багато шкіряного одяну, головне зрозуміти, що саме вам личить і до вподоби.

Головні тренди 2019-2020. Мішкові клатчі

М’які безформні мішкові клатчі практично не містять додаткових деталей – тут немає ремінців, блискавок, кишень або клапанів з прихованими застібками. А ще, вони доволі вмісткі, що не може не потішити.

Головні тренди 2019-2020. Утилітарний комбінезон

Немає нічого кращого, ніж зібрати образ тільки з однієї основної речі. Так, утилітарні монохромні комбінезони з великими накладними кишенями – головна покупка цієї осені.

Головні тренди 2019-2020. Масивні черевики субкультур

Головним трендом осені стали combat boots – масивні черевики на тракторній підошві, схожі до взуття військових або представників субкультур 2000-х. Таке взуття стилісти пропонують поєднувати як з сукнями, так і заправляти у штани.

Лйфхак: Для балансу в образі, до масивного взуття варто обирати маленькі сумки на цепочці.