Конгрес індустрії краси – Estet Beauty Expo 2018

650x410_cover_2018_rus_ukr-03

З 28 по 30 березня у Києві пройде 18-й Конгрес індустрії краси Estet Beauty Expo – найбільша виставково-навчальна подія beauty-ринку України.

Для учасників Estet Beauty Expo – це перш за все ефективний маркетинговий інструмент просування бренду, розширення дилерської мережі і вирішення безлічі інших бізнес-завдань. У 2018 році Конгрес об’єднає понад 300 провідних компаній, які продемонструють більше ніж 2000 брендів кращої продукції, інструментів і обладнання б’юті-індустрії на 17 000 м ² виставкових площ, що не залишить байдужим навіть найвибагливіших.

Крім того, різноманітні майстер-класи, конкурси та спеціальні пропозиції на стендах учасників будуть радувати гостей заходу усі три дні!

У тематичних розділах Estet Beauty Expo представлять:

  • Конгрес з прикладної естетики та косметології;
  • Nail Beauty Expo – виставка для професіоналів нігтьової індустрії;
  • Hair Beauty Expo – виставка перукарні продукції і обладнання;
  • Make-up Professional – виставка професійної косметики і аксесуарів для візажу.

Кожен, хто прагне нових знань, постійного підвищення кваліфікації професійної досконалості, а також стежить за інноваційними розробками в сфері б’юті-технологій, продукції та послуг знає, що Estet Beauty Expo – це провідник до успіху в індустрії краси.

Щорічно під дахом МВЦ захід об’єднує понад 35 тисяч провідних майстрів візажу, макіяжу, косметології, нігтьової індустрії, перукарського мистецтва, бізнес представників галузі України та інших країн.

Читайте також: Апельсиновий цукровий скраб для тіла

Саме тому за свою 18-ти річну історію Конгрес закріпив за собою репутацію – ідеального місця для навчання, обміну ідеями, ділового спілкування і презентації новинок сезону весна-літо серед профільних фахівців індустрії. Адже саме тут збирається найякісніша аудиторія, щоб побачити, оцінити і вибрати кращі пропозиції року, отримати професійні навички в ході насиченої програми навчальних заходів, а також підтвердити свою майстерність на відкритих конкурсах і чемпіонатах.

Читачі Щоденника красуні можуть відвідати Конгрес безкоштовно з промокодом YCTW, який необхідно зареєструвати на сайті .

. . . . . . . .

Сьогодні Estet Beauty Expo – слугує законодавцем трендів весняного сезону індустрії краси та завжди об’єднує все краще для кращих. Ласкаво просимо на свято краси за адресою – Міжнародний виставковий центр (Україна, м. Київ, Броварський пр-т 15)

Організатор – ДП “Прем’єр Експо” (ITE GroupPlc / Великобританія).