Головні тренди літа 2023

moddda

Нарешті сонечко на прогнозах погоди з’являється частіше, а отже, можна впевнено стверджувати, що це полегшує підбір яскравих образів. Часто наше літнє вбрання складається з шортів і футболки або легкої сукні. Однак, якщо ви — сміливиця та хочете спробувати змінити ваш гардероб цього року, то хутчіше знайомтеся із модними тенденціями літа 2023, які зроблять ваші образи яскравими та неповторними!

Не бери сумку — все поміститься в кишені!

karmani

Якщо маєте у своїх шортах кишені, то впевнено кладіть туди свій смартфон, улюблену помаду і… І будьте модними, як моделі дизайнерів Miu Miu. Адже місткі кишені зі штанів-карго тепер є неодмінною родзинкою всіх відомих дизайнерів та твого гардероба цього літа!

Венздей задає тренди!

ortega

Готика та чорний колір — старенька класика, чи навпаки, гарно переписаний по-новому колір? Не обійшлося без впливу популярного серіалу “Wensday” від “Netflix” та скандального весілля однієї із сестер Кардаш’ян та їхніми total black образами, які зробили чорний не просто “класикою”, а популярним кольором цього літа.

Світло переможе темряву!

bellaaaa

Думаю, всі пам’ятають Беллу Хадід на показі Coperni, яку прямо на подіумі «одягли» у сукню з інноваційного матеріалу — рідкої бавовни. Це видовище було того варте! Якщо літнє сонечко пригріє вас білими промінцями, то один із законів фізики вас точно врятує — білий колір чудово відбиває світло.

Нам немає чого приховувати!

prozorooro

Прозорі мотиви в одязі — це щось надзвичайно ніжне і незвичайне! Найсміливіші модниці поєднують базовий одяг із прозорими вставками або взагалі сукнями. Ба навіть більше, прозорі рукавички на ваших руках — будуть виглядати екстравагантно.

Для тих хто не вчив геометрію!

graaanzh

Асиметрія в одязі — це точно цікавинка цього року! Сукні та мініспідниці зі шлейфом збоку, топи на одне плече та боді-комбінезони, які оголюють одну ногу та прикривають іншу — експериментуйте зі своїми образами!

Минуле повертається!

graaanzhzhzh

Стиль “Гранж” — це повна ностальгія та повернення у моду 90-та 00-х! Звичайно, дизайнери працюють з цим стилем вже у новому прочитанні. Сучасний “Гранж” вдалося поєднати з не поєднувальним: бунтарство і жіночність. Тож сміливо трусіть свою шафу у пошуках чогось ностальгічного і того, що ще не поїла моль.

Естетика балету!

baletpp

Що ж там у тій гримерці балерини? Багато боді, балеток, спідниць-пачок, ніжних сукенок натхненні балетом, впевнено пробираються і до нашого повсякдення.

Пам’ятайте, що Ви головна дизайнерка, яка вміло адаптує усі тренди до свого неймовірного смаку та стилю життя, і не тільки цього сезону!