Купальники, які будуть в тренді літа 2024!

1111111111111111111111

Океанські хвилі то відпливають то запливають, так і тенденції моди купальників у світі приходять та відходять. Проте це не означає, що класичне бікіні цього року просто повторює тогорічні моделі. Довіртеся цьогоріч креативу світових дизайнерів, адже вони зуміли створити нові текстури та неймовірні принти, які точно викличуть у вас бажання відпочити десь біля затишної водойми!

Ми підібрали для вас найкращі трендові купальники літнього сезону 2024:

Одноплечий купальник

odnoplechii_kupalnik

Асиметричні купальники справді мають велике значення цього літа, адже тут ви можете сміливо експериментувати. Серйозно, є так багато варіантів купальників на одне плече, щоб поповнити вашу колекцію, до того ж ви можете бути дизайнером для самої себе і спробувати проявити творчість із носінням шлейок або інших деталей верхньої частини купальника.

Подвійний купальник

podvifi

Це точно оригінальне рішення, щодо придбання нового купальника. Завдяки нашаруванням різних кольорів елементів купальника — ваш вигляд стає досить нестандартним. Такий яскравий і веселий вибір бікіні дає вау-ефект, який ви точно шукали!

Безмежна мінімалістична класика

klasikaaa

Більшість світових дизайнерів запевняє, що жінки люблять повністю регульовані деталі, які простягаються з двох частин купальника. Класика, проте яка неймовірна!

Романтичне морське ретро

retrooo

Наші бабусі ще у свої молоді роки задали тренду! Романтичний морський ретро-принт точно буде вирізняти вас серед сотні модниць на пляжі якогось тепленького океану. Як правило, таке бікіні складається із шовковистого матеріалу, воно має багато рюш та бантів, які до того ж супроводжують купальний костюм ретро-принтом. Якщо ви любителька квітів та берете натхнення із фотокарток своїх мам та бабусь, тоді цей тренд бікіні точно вам захочеться спробувати!

Бікіні з високою талією

kupalnik

Цей варіант купальника підійде для тих, хто хоче приховати область живота. Більшість дизайнерів вважають такий тип купальника олдскульним, проте бікіні з високою талією має все ж перевагу для тих, хто планує приєднатися до активностей, що виходять за рамки лежання біля басейну та засмагання на сонці.

Купальники “Color-Block”

aloaoaovovlvl

Тренд для прихильників нейтральної кольорової палітри. 2023 рік пропонує більш витончену візуальну палітру, ніж, скажімо, сміливий тропічний яскравий принт. Бежеві, коричневі відтінки, що контрастують з окантовкою, вирізами та застібками будуть трендовими для вашого купального костюма цього сезону.

Суцільні купальники стилю “Mermaidcore”

mermeid

Суцільні купальники, які наповненні морськими принтами й текстурами. Ці купальники натхненні світом русалок, які дотримуються межі між металіком і мерехтінням.

Купальники з паєтками та кільцями

pietki

Попереджаємо, що цей тренд є найменш практичним з усіх трендів купальників 2023 року. Якщо ви плануєте займатися боді-серфінгом у такому купальнику, то швидше ви передумаєте. Проте таке бікіні чудово підійде для отримання багато компліментів десь на березі якогось атмосферного пляжу.

Що ви думаєте про бікіні на кільцях? Такі купальні костюми характеризуються круглою фурнітурою, як правило, замість зав’язок або застібок, можуть варіюватися від металевих до смоляних і тонких до поверхневих. З такими оригінальними елементами ви точно будете виділятися!