Модний одяг Осінь 2017

trendy_osin_2017

Осінь 2017 обіцяє бути цікавою для всіх, хто слідкує за світом моди. Ми поглянули на подіуми світу, та підмітили цікаві тренди в одязі, котрі запропонували нам найвідоміші модельєри та дизайнери світу!

Аргіль

1_argyle

Один із наймодніших трендів 2017 року – Аргіл. Це така вінтажна форма одягу, котра наче “випала із часу”. Светри та шкарпетки – це та зона, котра особливо популярна для Аргілу на осінній сезон 2017. У центрі уваги знаходиться кардиган в темно-червоних тонах.

V-подібні лінії

2_v-podibni_polosy

Традиційний тренд на подіумах моди у 2017 році. Дуже цікаво виглядають кольорові полоси у формі літери V із різними розташуваннями. Особливо цікавою є модель Camo.

Фріндж

4_fringe

Фріндж – один із “богемних” трендів сезону осінь 2017. Крістофер Кейн деталізувавлінію б’юсту та плечей, що виглядає дуже елегантно

.

Урбаністичний Камуфляж

5_urbanistychny_kamuflyage

Камуфляж – взагалі дуже популярний тренд у 2017 році. Але Versache та Нілі Лотан представили модернізований, сучасний погляд на мілітарі-тренд.

Верхній одяг – шуби та пальто

6_verhniy_odjag_shuby_i_palto

Шуби та пальто – зараз на піку моди. Зверніть увагу на роботи Прада та Робюерто Каваллі. Вони дотримуються трохи “дикого” стилю, але при цьому не забувають про елегантність. Адже саме так і має виглядати хутро на жінці.

Практичне Хакі

10_praktychne_haki
Утилітарний стиль, схоже, знову набирає обертів у світі моди. Як би там не було, відтінки Хакі були на всіх подіумах світу. Особливо відмітились тут Майкл Корс та Хлоя.

Татків капелюх

11_tatkiv_kapeluh

Чоловічі капелюхи потрапили в тренди моди сезону Осінь 2017. Чоловічий капелюх простий, проте доречний для будь якого костюму, личитиме будь якій жінці та додасть їм нотку невинності. Особливо цікаві моделі представили Dior та Miu Miu.

Хутро

12_hutro

Іще трішки “хутряних трендів”. Деякі модель’єри вирішили розфарбувати хутро, деякі залишились вірним природному вигляду хутра. Але так чи інакше, такий одяг був присутній на показах мод. Каваллі був одним із найвідданіших шанувальників хутра. На кожному показі мод, де були представлений одяг Каваллі, мала б бути хоча б одна модель із хутряним одягом.

Малюнки тварин

13_malunky_tvaryn

Відбитки лапок котів – це вже вчорашній день. Сьогодні модель’єри приділяють увагу різноманітним тваринкам. Гуччі взагалі, практично взяли малюнки (ледь не фото) тварин, та помістили їх на хутряний одяг.

Графічне перезавантаження

15_graphichne_perezavantagennja

На подіумах мод деякі костюми набирали таких кольорів та форм, що виглядали більш вінтажними, ніж того очікувалось. Так чи інакше, схоже, це спрацювало.

Полоси усюди

16_polosy_usudy

Полоси всіх варіантів та розмірів були присутні всюди, куди не глянь! вони просто поглинули подіуми мод на сезон осінь 2017. Соні Рікіель поєднав хутро з червонуватим платтям та синьою смугою, а Торі Берч грав з спрямованими смугами в міні-варіанті.

Кардигани

17_kardygany

Хто не любить хороші, затишні кардигани? Вони підходять навіть для звичайного домашнього відпочинку.

Червоні Костюми

18_chervoni_kostumy

Кожен потребує хорошого костюму. На порозі осені 2017 такими костюмами стануть саме Червоні Костюми! Блейзери та ґудзикові костюми – немає значення чому ви надаєте перевагу, червоний – він усюди.

Назад у сорокові

22_nazad_u_sorokovi

Зараз модельєри все частіше звертаються до минулого, аби створити щось нове у теперішньому. Для осені вони звернулись до 40-х.

Довге плаття на кожен день

29_dovge_plattia_na_kogen_denj

Ми звикли, що довгі, шикарні плаття – це прерогатива вечірок та вишуканих подій. Але тепер нам кажуть, що варто ламати стереотипи, вдягати хороше плаття, та носити його із будь якої нагоди чи без неї.

Чиста скромність

30_chysta_skromnist

Скромний, милий одяг мусить мати місце на показах мод. Версаче продемонстрував спокусливий, але скромний підхід до цієї тенденції, використовуючи безліч крутого яскравого бісероплетіння, накладеного поверх ніжної тканини, щоб закрити певні області.