Нові б’юті тенденції осінь/зима 2018

Осінній та зимовий сезон 2018 року буде надзвичайно стильними та наділеним жіночою силою. Від так, жіночу сексуальність та спокусливість підкреслюватиме червона помада. В цьому сезоні жінки не боятимуться показувати свою натуральну красу. Весняно-літня тенденція на яскравий та блискучий макіяж не покине нас до кінця 2018 року. Ознайомтесь з новими б’юті тенденціями, які в сезон осінь/зима 2018 будуть на піку популярності.

Корпоративний шик

1novi-byuti-tendencii-osinzima-2018

Олександр Ван задав тенденцію, відкидувати волосся моделей назад та затискати його затискачем в стилі 80-х. Аналогічну тенденцію на модних тижнях показали Діон Лі та Філліп Лім.

Яскраві тіні Paintbox

2novi-byuti-tendencii-osinzima-2018

Осінній макіяж може мати свій шарм та стиль, але чому він не може бути яскравим? Paintbox – яскраві тіні для повік, які були показані на моделях Marni, Sies Marjan та Prada. Особливу увагу в сезоні осінь/зима 2018 приділяють рожевим, жовтим та зеленим відтінкам.

Сяюче волосся

3novi-byuti-tendencii-osinzima-2018

Багато дизайнерів зробили акцент на натуральному сяянні волосся. Натуральні хвилі на своїх моделях представили Balmain та Fendi наголошуючи на натуральних кольорах.

Супер вії

4novi-byuti-tendencii-osinzima-2018

В сезон осінь/зима 2018 готуйтесь витрачати багато часу на макіяж вій. Тепер туші повинно бути багато, так само як 60-х роках. Таку тенденцію породили Givenchy, Valentino, David Koma, а також Moschino та Anna Sui. Проте, такий макіяж вій потрібно поєднувати з сяючою шкірою та пудровими губами.

Акцент на губах

5novi-byuti-tendencii-osinzima-2018

Багато дизайнерів вважають, що акцент в макіяжі на губах жінки, робить її образ привабливим та сильним. Червоні губи були представлені Brandon Maxwell, Rochas та McQueen. Erdem представив яскравий, рудий відтінок, на який надихнула його матір.

Тренд доглянутої шкіри

6novi-byuti-tendencii-osinzima-2018

Доглянута шкіра завжди є модною та привабливою, не лише в цьому сезоні. Проте, багато дизайнерів наголошують на стриманому використанні косметики. Варто зазначити, що для того, щоб шкіра виглядала сяючою та здоровою візажисти рекомендують використовувати зволожуючі засоби, праймер та легкий тональний крем. Відмінний приклад доглянутої, підготовленої шкіри представили Lanvin, Christopher Kane та Michael Kors.

Макіяж повстанців

7novi-byuti-tendencii-osinzima-2018

Miu Miu, Ashley Williams та Dior натхненні повстанськими молодіжними рухами в 1968 роках відтворили димчастий молодіжний макіяж. Max Mara та Tom Pecheux назвали такий макіяж “панковим” і сказали, що на його створення їх надихнула пост-панкова епоха в 80-х роках.

Нова тенденція фарбування в червоний

8novi-byuti-tendencii-osinzima-2018

Подіум підірвала нова тенденція фарбування. Josh Wood перефарбував свою модель в гранатовий колір. Після цього цю тенденцію підібрав Олександр Ван, Miu Miu та Marc Jacobs. Якщо ви завжди мріяли про яскравий колір волосся, то сезон осінь/зима 2018 дає вам цю чудову нагоду.