Показ мод від Версаче весна-літо 2024

golovna_versache

Донателла Версаче, яка зачарувала світ моди своїми показами в Лос-Анджелесі та Каннах, повернулася до Італії, щоб представити свою найновішу колекцію весна-літо 2024!

Ба більше, вона отримала натхнення від осінньої колекції 1995 року, яку розробив її брат Джанні спеціально для цього бренду. Тому на подіумі можна було побачити одяг у ніжних відтінках, багато мініспідниць зі щільної атласної та шовкової тканини, а також укорочені жакети та мінісукні. Цікавий яскравий текстиль, який нагадує дошку для гри у шахи, навіює ностальгію за ретро й одночасно додає якогось футуристичного присмаку.

versache_modeli_1

Показ модного будинку Versace весна-літо 2024

На своїй сторінці в Instagram Versace написала, що ця колекція сфокусована на основах дизайну в серці самого будинку мод, з домінантний у наступному сезоні силуетом, що є чітким та чистим.

versache_modeli_2

Показ модного будинку Versace весна-літо 2024

Неймовірно, що на показі Versace гості шоу помітили Клаудію Шиффер, яка вперше вийшла на подіум за 10 років. Також модельєрка знову запросила на подіум зіркових моделей, серед яких можна помітити Джіджі Хадід та Кендалл Дженнер.

versache_modeli_3

Показ модного будинку Versace весна-літо 2024