Модні тренди: які сумки купити на літо 2024?

Літо 2024 знову диктує свої модні правила, і ми знову до нього прислухаємось! Цього сезону сумки черпнуть ностальгію 2010 року і перетворюються на справжні витвори мистецтва, підкреслюючи вашу індивідуальність та доповнюючи будь-який образ. Що підготували цього разу модні стилісти зі всього світу? Яку сумку купити? Нумо гортайте нашу добірку зі свіженькими трендами.

Великі сумки

Великі (і наповнені) сумки або “сумочка Герміони” — це must-have літнього сезону. Погодьтеся, що влітку нам потрібно багато речей, починаючи пляшкою води й закінчуючи серветками з матувальним ефектом.

Ми вже писали, які тренди 2024 році підкорили серця модниць, тому не дивно, що ці великі сумки XL міцно тримаються на кораблі трендів. Ба більше, стилістам подобається, коли із таких сумочок виглядають ваші речі, вони запевняють, чим більше ваша сумка “набита різним мотлохом”, тим краще (не ставите нам питань, що робити із класичними шоперами та авоськами, ми не знаємо).

Міні сумки

Повна протилежність попередній. Ми сказали, що це такий собі аксесуар, аніж повноцінна сумка. Це ж було вже! Так! Якщо ви згадаєте показ весна-літо 2024, де мінісумки тріумфально повернулися і закохали усіх стилістів та модниць. Безумовно, що далекий 2010 рік намагався дати шанс цим крихіткам, проте якось не склалося. Цього разу ці сумочки ще більше схожі на декоративні аксесуари, ніж на справжні сумки, як видно на зображенні вище від Chanel. Чому б не мати таку одну маленьку крихітку у своїй колекції?

Сумка у формі циліндра

Знову повернення легенди! Популярний аксесуар 2010-х повернувся з сучасним свіжим поглядом для літа 2024. Вибір моделей таких сумок у формі циліндра (або відра, ги-ги) надзвичайно великий. Що ви думаєте про сумку із хутряною ручкою?

Химерні авоськи та шопери

Погодьтеся, що прості торби такі, як шопер або авоська — це невмируща класика, туди можна вмістити жирафа та слона. Тому будьте сміливими та поєднуйте свій образ із такими дивакуватими, проте корисними аксесуарами, щоб бути яскравими цього літнього сезону!