Новини трендів спідниць весна-літо 2024

Скоро вони будуть скрізь! Різних фасонів, кольорів та текстур. Квіткові та дивні (часом навіть божевільні), але такі гарні спідниці! Джинсова довга спідничка стане класикою? Міні із 90-х повертаються? Що ще придумали дизайнери відомих брендів, щоб модниці теплого сезону 2024 року не сумували?! Читайте у нашій статті!

Від міді Miu Miu з фольгою до рюшів Loewe, замшевих максі від Marni та квіткових варіантів від Erdem. Спідниці із візерунками, паєтками та іншими прикрасами — стануть вашою новою любов’ю. Стилісти запевняють бути сміливими та яскравими цього теплого сезону. Не бійтеся обирати контрастні принти та форми спідниць, щоб показати своє неповторне альтер его. У цій підбірці модних трендів, ми рекомендуємо набратися натхнення (і зовсім трохи терпіння), щоб обрати ідеальний фасон такої ідеальної спідниці!

Веселі квіткові принти на спідниці, як ваше літнє заспокійливе

Для більшості квіти можуть бути весняним кліше, але в цьому сезоні це далеко не застарілий тренд. Поєднуйте квітчасті спідниці з базовими речами й дозвольте їм говорити за себе. Ви просто погляньте як яскраво-рожеві підбори роблять образ приємним і теплим.

Фольга та срібло — текстура в яку ви закохаєтесь

Під час місяця моди, спалахи золота та срібла відзначали подіуми, показуючи нові способи носіння металевих відтінків за кордонами танцмайданчика. А хіба металік зникав із трендів? Готуйтеся, адже схожі відтінки та текстури будуть точно гіпнозувати нас цього сезону.

Рюшів багато не буває

Такі об’ємні спідниці з воланами є навіть досить універсальними. Вони завжди дарують відчуття свята та легкості, тому їх легко комбінувати з іншими видами одягу, навіть із класичним светром як у моделі на фото вище.

Чарівні в’язки або “теплі” спіднички

Зручність та стиль! Бавовняні та в’язані спідниці — це модний, комфортний та практичний варіант одягу, який буде в моді у 2024 році. Їх можна носити в будь-яку пору року, для будь-якої події та поєднувати з будь-яким верхом.

Шари, обсяг, текстура — оберіть спідницю під своє альтер его

Погодьтеся, що багатошаровість або тонкий об’єм додає якогось індивідуального шарму для вашого образу. Не бійтеся дивних спідниць — нехай це буде вашим девізом, коли ви будете обирати свою ідеальну модну спідницю.

Проста спідниця-олівець

Чорна спідниця-олівець, добре підібрана, може стати ідеальним полотном для створення чудового (класичного, а може і не дуже) образу. Наприклад, на подіумі Gucci був показаний стильний варіант до коліна, який гармонійно поєднувався з чорними туфлями та шкіряною курткою.

Двошарова (гола) спідниця

Одним з простих, але елегантних фасонів спідниці, який варто включити до свого гардероба, є двошарова міді. Цей варіант, де видно лише кілька дюймів шкіри, можна вважати вдалим і модним представником тренду “гола спідниця”.

Великі паєтки

Спідниці, вкриті паєтками, які представлені в різних кольорах або напівпрозорому латексі допоможуть зробити ваш образ точно помітним (особливо у сонячну погоду).

Яскравий друк — знову у моді!

Смугасті сорочки, які поєднуються з прикрашеними жилетами й спідницями з візерунками (зебри, тигра, крокодила, леопарда та навіть вашого улюбленого папуги). Експериментуйте та будьте сміливими, тільки тоді ви будете в тренді 2024 року!