Смарагдовий манікюр – це наймодніший тренд на Новий рік 2024

golovna_novorichni_nigti

Завжди потрібно починати із вибору кольору. У святкуванні Нового року 2024 щасливими модними кольорами є відтінки, пов’язані з елементами Землі та Дерева, а саме смарагдовий зелений і жовтий. Смарагдовий зелений, який символізує відродження і зцілення, гармонійно поєднується з природною сутністю Дерев’яного Дракона і натякає вам, що варто зробити манікюр саме цих відтінків.

Ми потурбувалися про новорічні та різдвяні ідеї для вас, тому пропонуємо надихнутися трендовим манікюром для зустрічі нового року, поїдання мандаринів та перегляду атмосферних різдвяних фільмів!

Солодкі цукеркові палички на смарагдових нігтях

smaragdovi_nigti

Якщо ви втомилися від стереотипного червоного кольору на нігтях, спробуйте смарагдовий. Серйозно, без жартів, спробуйте такі маленькі зміни. Доста червоного кольору на ваших нігтях! Додайте трохи блиску на цукоркові палички. Це додасть дизайну святкового вигляду.

Смарагдова русалонька — новорічний трендовий манікюр 2024

rusalonka_nigtiki

Можна зі стовідсотковою впевненістю вважати, що 2024 рік присвячений русалкам. Ви можете пофарбувати свої нігтики у темно-зелений колір з невеликою кількістю блиску і золотистих блискіток, щоб надати смарагдово-зеленому кольору виразності й зухвалості. Погодьтеся, що зелені відтінки, особливо смарагдовий ідеально поєднується із золотим.

Веселі зелено-жовті патьоки на ваших нігтях зроблять вам настрій!

zeleno-zhovti_patokmi

Якщо ваш новорічний образ буде кежуал, то ви обов’язково мусите спробувати ці веселі хвилясті нігті. Трендові хвилясті дизайни нігтів повсюди, і цей дизайн поєднує три відтінки лаку. Оберіть кольори, які є головними у новорічну ніч 2024.

Подарунок в обгортці — цікава ідея для манікюру

nigti_u_viglyadi_podarunochka

Зробіть для себе подарунок — нігті у вигляді подарунка. Ці нігті й справді мають вигляд справжнього новорічного подаруночка! Глибокий мерехтливий зелений і молочний прозорий беж, розділений золотою лінією, акцентованою золотою зіркою — тренд 2024 року!

Зимові акценти, які точно доповнять ваш новорічний образ!

zeleni_gnomi

Гноми у зелених капелюшках, светр грубої в’язки, сніжинки — це повинно бути на ваших нігтях, щоб створити по справжньому зимовий образ!

Чорно-зелений шиммер — чудова ідея для манікюру

shimmer_na_nigtyah

Знаєте, чому вам мають сподобатися ці нігті? Та ви просто погляньте на цей неймовірний ефект “котячого ока”! Він і справді зачаровує. Ба більше, цей манікюр змінюється від чорного до зеленого, синього і фіолетового мерехтіння, хіба не новорічна магія?

Засніжене листя на ваших нігтях — чарівний тренд 2024!

snigove_listya_na_nigtikah

Ці нігті мають глибокі, мерехтливі зелені кольори, вони вічнозелені на молочно-білому, засніженому тлі, чому б і ні?

Золотий блиск на зеленому фоні нігтів

bolotyani_nigtiki

Основний колір манікюру — зелений, ми б навіть сказали, що ближче до такого болотяного. Він символізує природу, зелені гілочки новорічної ялинки й свіжість зимового дня. Нігтики виконані в різних відтінках зеленого, що створює ефект об’єму. Достатньо великі блискітки манікюру додають блиск і святковий вигляд.