Літні тренди: взуття літо 2019

vzuttya_trendi_lito_2019

Завершеним образ стає тоді, коли ми взуваємось. Щоб цього літа наш образ був неперевершеним, а ніжки виглядали бездоганно, пропопнуємо взяти собі на замітку, яке взуття має бути у вашому гардеробі влітку 2019. Деякі жінки вважають, що взуття поділяється на 2 типи: зручне і гарне. Ми пропонуємо переглянути основні варіанти, які поєднують ці дві ознаки, тобто будуть чарівно виглядати і зручно сидіти на нозі.

Основні літні тенденції взуття 2019 року

Туфлі-човники

Немає нічого кращого ніж човники: гарні та зручні. Човники на високих підборах – те, що треба для вишуканої вечірньої сукні, для модних джинсів чи навіть для шортів. Універсальне взуття, яке додасть вашому образу особливого шарму.

chovniki
chovniki_1
chovniki_2

Мюлі

Мюлі – вид взуття, якийпо зручності стоїть між човниками та балетками. Це взуття стилю oversize. Носити мюлі можна з джинсами, легкими повітряними сарафанами і навіть з велосипедками – цьогорічним трендом спортивного одягу.

myuli_1
myuli_2
myuli

Балетки з гострим носком

Балетки – чи не найзручніше взуття у літню спеку. Цьогорічний тренд – гострий носок, візуально зробить ніжку вузькоюта тендітною.

baletki_z_gostrim_noskom_2
baletki_z_gostrim_noskom
baletki_z_gostrim_noskom_1

Еспадрильї

Еспадрильї – взуття на легкій дерев’яній підошві чудово комбінується з одягом з натуральних тканин. Підходять для літніх прогулянок по набережній та парку. Легко поєднуються як з штанами, та і зі сукнями.

espadrili
espadrili_1
espadrili_2

Туфлі з відкритим носком

Туфлі з відкритим носком – це завжди елегантно, стримано і по-літньому. Універсальне взуття, яке завжди є виграшним варіантом для одягу в будь-якому стилі та для будь-якої події.

vidkritii_nosok_1
vidkritii_nosok

Взуття з тваринним принтом

Цього літа в тренді взуття зтваринним принтом, але не з леопардовим. Від одягу та взуття з леопардовим принтом потрібно відмовитись на деяки час, натомість надати перевагу вишуканому зміїному принту. Зміїний принт – ось тренд літа 2019.

zmiinii_print_1
zmiinii_print_2
zmiinii_print