Тренди 2016. Модне жіноче взуття літа 2016

spring_summer_2016_shoe_trends

Привіт, босоноге літо! Навіть, якщо ваш взуттєвий гардероб тріщить від переповнення, ви все одно не стримаєтеся від покупки нової пари взуття. Тренди взуття літа 2016 вражають різноманіттям, від якого розбігаються очі.

1. Модне взуття літа 2016. Кросівки

spring_summer_2016_shoe_trends_sneakers

Найпоширеніше літнє взуття, в якому крокували моделі подіумами – це кросівки або снікерси. Хоча це взуття вважається найбільш повсякденним, утім воно не позбавлене елегантності. Tommy Hilfiger, наприклад, перетворив кросівки на босоніжки, обрізавши у них п’ятки.

Читайте також на krasainfo.com

Тренди 2016. Модні сонцезахисні окуляри весни та літа[url]

2. Модне взуття літа 2016. Пласка платформа

spring_summer_2016_shoe_trends_flatforms

Пласка платформа – це практично той самий низький каблук тільки на підвищенні. У поєднанні з грецькими сандалями пласка платформа додає не лише підвищення, але й елегантності. Якщо бажаєте поєднати зручність та ефектний вигляд, беріть приклад з Dries Van Noten та Michael Kors.

3. Модне взуття літа 2016. Гостроносі туфлі на підборах

spring_summer_2016_shoe_trends_pointy_toe_shoes

Особливий дизайнерський подарунок любителькам гостроносого взуття. Гостроносі туфлі дуже ефектно виглядають на худеньких ніжках, а висота підбора додає їм звабливості.

4. Модне взуття літа 2016. Гостроносі балетки

spring_summer_2016_shoe_trends_flats

Поруч із повсякденними кросівками хвиля модних трендів винесла на поверхню розмаїття взуття на пласкому ходу для поціновувачів комфорту й жіночності. Провідні дизайнери виготовляють гостроносі балетки з дуже якісної м’якої шкіри, яка практично не відчувається на нозі.

Читайте також на krasainfo.com

[url=https://krasainfo.com/orientiri/trendi-manikyuru-vesna-lito-2016.html]Тренди манікюру весна-літо 2016

5. Модне взуття літа 2016. Прозорі підбори

spring_summer_2016_shoe_trends_shoes_with_lucite_heels

Дуже цікавий тренд літнього взуття, який одразу впадає в око – це прозорі підбори. Із прозорого матеріалу може бути виконана платформа, стійкі підбори чи навіть ціле взуття. У випадку повної прозорості, дуже виграшно виглядають контрастні квіткові мотиви, які обвивають ногу, наче виноградна лоза.

6. Модне взуття літа 2016. Фігурні підбори

spring_summer_2016_shoe_trends_shoes_with_sculptural_heels1

Щороку відбувається одне й теж. Деякі дизайнери беруться так майстерно прикрашати своє взуття, що вигадують все нові й нові форми підборів. Наприклад підбори від Gucci прикрасили собою срібні змії на золотому фоні.

7. Модне взуття літа 2016. Класичні мюлі

spring_summer_2016_shoe_trends_mules

З’являючись другий рік поспіль на подіумах, мюлі заявляють про себе, як потужний взуттєвий тренд 2016. Так, вони не створені для повсякденного ходіння, оскільки доволі часто зісковзують з ноги, особливо на важких підборах. Проте, на нозі мюлі виглядають надзвичайно витончено й жіночно, тож для особливого виходу це взуття – саме те, що треба.

Читайте також на krasainfo.com

Тренди 2016. Найголовніші тенденції моди весни та літа 2016 року[url]

8. Модне взуття літа 2016. Шльопанці

spring_summer_2016_shoe_trends_slides

Мюлі – не єдине взуття з відкритою п’ятою, яке можна носити цього літа. Повсякденним варіантом витончених мюлей стають звичні шльопанці. Утім, в дизайнерських руках навіть звична річ стає незвичною. Не втрачаючи своєї зручності, дизайнерські шльопанці набули вишуканості, розкішності й навіть острівної екзотики, як ось ці зразки від Fendi, Tommy Hilfiger та Chloe.

9. Модне взуття літа 2016. Гладіаторські сандалі

spring_summer_2016_shoe_trends_gladiator_sandals

Гладіаторські сандалі, які сягають аж до колін, також міцно закріпилися у переліку найгарячіших трендів взуття літа 2016 року. Гладіаторські сандалі від Kenzo зухвало увірвалися в сьогодення і впевнено крокують у майбутнє. А що сказати про блискучу підошву Giambattista Valli? У таких сандалях ступати тільки по зоряному пилу 🙂

Читайте також на krasainfo.com

[url=https://krasainfo.com/orientiri/modni-kolori-vesna-lito-2016.html]Тренди 2016. Модні кольори весна-літо 2016

10. Модне взуття літа 2016. Взуття на грубій підошві

spring_summer_2016_shoe_trends_heavy_shoes

Гарячий і важкий тренд, який всім хочеться спробувати – це взуття на грубій і важкій підошві. Звісно, на ньому не політаєш, проте стійка конструкція дає відчуття міцності без небезпеки викрутити собі ноги.

11. Модне взуття літа 2016. Еспадрильї

spring_summer_2016_shoe_trends_espadrilles

Комфортне взуття для літа – це безперечно еспадрильї, які подобаються всім. Особливо, ці від Oscar de la Renta, які нагадують про Іспанію стрічками-зав’язками навколо литок. І саме на еспадрильях цього літа не буде забагато блискіток, паєток, стеклярусу й бісеру.

12. Модне взуття літа 2016. Високі чоботи

summer_2016_shoe_trends_boots

Чоботам традиційно відводиться місце в осінньо-зимових взуттєвих колекціях, проте їм виявилося там затісно. Як би це не виглядало дивно, дизайнери пропонують нам влітку носити високі чоботи разом із шортами та літніми сукнями. При чому, матеріал чобіт цілком осінній – шкіра чи якісний замінник.

Читайте також на krasainfo.com

Тренди 2016: Українська мода весна-літо 2016