Тренди 2016: Українська мода весна-літо 2016

ukr_fashion_ss_2016_ava

Весна та літо в Україні будуть квітучими та барвистими. Саме у цьому запевняють нас колекції 2016 року від українських дизайнерів. Представляємо головні тренди української моди весна-літо 2016 року.

1. Тренди української моди весна-літо 2016: Нічні сорочки

nichni_sorochky

Frolov, Bevza, LakeУкраїнські дизайнери підхопили і поширили тренд, який запанував у всьому світі – сукні, які за своїм фасоном, виглядом та тканиною нагадують нічну сорочку. Головними акцентами цього тренду є легкі шифонові та атласні тканини (саме ті, які ми звикли бачити на нижній білизні), ліфи на тонких бретелях та глибокі вирізи.

Читайте також

Тренди 2016. Найголовніші тенденції моди весни та літа 2016 року

2. Тренди української моди весна-літо 2016: Поп арт

ukr_fashion_ss_2016_pop_art

Poustovit, Andre Tan, Bobkova

Чи є на світі більш творчі люди, ніж дизайнери. Дивлячись на цьогорічні весняно-літні колекції, модні критики переконалися, що українські дизайнери з головою поринули у мистецтво. Це виразилося не лише у формах та фасонах одягу, але й у візерунках, які прикрасили дизайнерські витвори. Поп арт, дитячі малюнки, живопис та навіть цілі присвяти класикам-прозаїкам знайшли своє місце у весняно-літній українській моді.

3. Тренди української моди весна-літо 2016: Cукні до підлоги

ukr_fashion_ss_2016_maxi

Larisa Lobanova, Navro, Vorozhbyt & Zemskova

Ще один світовий тренд знайшов своє відображення в колекціях українських дизайнерів весна-літо 2016. Це пишні сукні та спідниці до підлоги. Утім, витвори українців насичені рідним колоритом, який обов’язково припаде до смаку українським модницям. Ніжні пастельні кольори грають на контрасті з насиченими темними, а узори у вигляді великих квітів неймовірно виграшно виглядають саме на такій довжині.

Читайте також

Тренди 2016. Модні кольори весна-літо 2016

4. Тренди української моди весна-літо 2016: Квіткові мотиви

ukr_fashion_ss_2016_flowers

Poustovit, Navro, Iryna Dil

Квіти, квіточки і справжні гіганти зі світу флори зручно помістилися на сукнях, спідницях, жилетах та пальтах у весняно-літніх колекціях українських дизайнерів. Ботанічний сад, який панував на подіумах, віддав належне любові українок прикрашати себе квітами з ніг до голови. Що ж цього сезону, квітів нам не бракуватиме – ні на клумбах, ні на одязі.

5. Тренди української моди весна-літо 2016: Широкі брюки

ukr_fashion_ss_2016_bruky

Poustovit, Andre Tan, Bobkova

Широкі брюки, як один з головних трендів української моди весна-літо 2016, мають всі шанси з любов’ю прижитися у гардеробах вітчизняних красунь. Неймовірно довгі та широкі, з високою талією та перехоплені поясом, в русі такі брюки створюють неймовірне відчуття легкості й свободи. Дизайнери пропонують тканини на будь-який смак – легкі шифони соковитих кольорів, насичений джинс, землисті хакі чи класичні чорні моделі.

Читайте також

Тренди 2016. Наймодніші зачіски та стрижки весни-літа 2016
braided_hairstyles_ava

Приєднуйтеся до сторінки у Facebook. Дізнавайтеся першими про найцікавіші новини краси, здоров’я, моди, стилю та життя зірок!