Найгарячіші стилі літа 2016

gypset_bohemian_style

Який стиль є найгарячішим цього літа і що модно носити? На це запитання дають відповіді світові дизайнери, які визначили головні стилі й тренди літа 2016.

Найгарячіші літні стилі 2016. Англійський стиль

old_english_sleeves

Якщо вам до вподоби вікторіанська або романтична епоха – сукні в старому англійському стилі стануть вашим вибором цього літа. Основна ознака справжньої «англійської леді» – пишні рукави, які виглядають дуже вишукано і водночас весело.

Найгарячіші літні стилі 2016. Стиль 90-х

90s_fashion

Ностальгія відіграє велику роль у модному натхненні, тож завжди цікаво спостерігати, як дизайнери модернізують стиль колишніх десятиліть, проте залишають його характерні риси. 90-ті роки суцільно запанували на Паризькому тижні моди, запропонувавши все, починаючи від рейв культури до ґранжу і навіть смішних пакетів замість сумок.

Читайте також на krasainfo.com

Тренди 2016. Найголовніші тенденції моди весни та літа 2016 року

Найгарячіші літні стилі 2016. Стиль «ботаніків»

nerd_geek_chic

Стиль «ботаніків» вирвався з університетських аудиторій на світові подіуми, та ще й з неабияким шиком. Любов до студентської невимушеності особливо проявилася в Gucci, чиї моделі виглядали дуже позитивно, богемно та блискуче.

Найгарячіші літні стилі 2016. Стиль американських прерій

prairie_dresses

Маленький будиночок в преріях – мабуть, ця дитяча мрія стала натхненням для багатьох дизайнерів, які вивели на подіум стиль американських прерій. Милі сукеночки, прикрашені дрібними квіточками, рюшами та мереживом можуть бути різної довжини: міні, за коліна та до підлоги. Без сумніву, це один із найкращих стилів для спекотного літа.

Читайте також на krasainfo.com

Тренди 2016: Модні та стильні купальники від світових дизайнерів

Найгарячіші літні стилі 2016. Латина стиль

latin_fashion

Коли пристрасть розливається у спекотному літньому повітрі, немає нічого кращого, аніж одягнути спідницю фламенко чи іспанську сукню. І навіть, якщо ви не вмієте танцювати латиноамериканські танці, латина-стиль зарахується вам, як справжній фешеніста.

Найгарячіші літні стилі 2016. Морський стиль

nautical_theme

Ну хіба може бути літо без моря, а літній гардероб без морського стилю? Широкі сині штани, смугасті майки, якорі та великі ґудзики, наче з капітанського кителя – основні елементи, які засвідчать вашу любов до моря.

Читайте також на krasainfo.com

Тренди 2016. Модне жіноче взуття літа 2016

Найгарячіші літні стилі 2016. Романтичний стиль

feminine_romantic

Коли починається сезон весни-літа, на 100% можна бути впевненими, що романтичний стиль буде одним із перших. Класичний і вічно молодий, ніколи не набридає і не виходить з моди, підходить зовсім юним дівчаткам і жінкам у віці. Яким буде ваше романтичне літо – вирішуйте самі: в стилі Старої Англії, з квітковими орнаментами, пишними спідницями, розкішним чорним та білим мереживом чи з коротесенькими сукнями, які нагадують дитинство на зеленій галявині.

Найгарячіші літні стилі 2016. Джинсовий стиль

trends_denim

У жіночому гардеробі вже не залишилося жодної речі, яку б не створили із джинсової тканини. Стаючи усе гламурнішим та розкішнішим, джинс не втрачає своєї первинної простоти і щирості. Той, хто хоч раз закохався у джинс, уже ніколи не випустить його зі свого серця. Тому на джинсові речі завжди приємно дивитися, одягати їх і згадувати, наче перше кохання, свої перші улюблені джинси.

Читайте також на krasainfo.com

Вишиванка в тренді! 70 сучасних вишиванок і прикрас від українських дизайнерів

Найгарячіші літні стилі 2016. Спортивний стиль

sporty_chic

Спортивний стиль зовсім не означає, що на високому дизайнерському рівні нам дозволено розгулювати містом в спортивних костюмах з кросівками. Міський спортивний стиль – це скоріше атмосфера, в якій ви перебуваєте. Якщо любов до спорту живе у вашому серці та голові, то одяг повинен бути із легким та жіночним натяком на цю любов.

Найгарячіші літні стилі 2016. Білий стиль

textured_white

Білого влітку повинно бути багато – і в значенні кількості речей, і в значенні об’єму. Цього літа білі речі дуже нагадують одяг з фільмів про майбутнє і прибульців з космосу. Та й тканини у білому стилі повинні бути за останнім словом технологій.

Читайте також на krasainfo.com

Тренди 2016. Модні сонцезахисні окуляри весни та літа

Найгарячіші літні стилі 2016. Циганський стиль

gypset_bohemian_style

Богемний шик, марокканський гламур та довгі плавні силуети навівають нам думки про циганську безтурботність і безкінечність обріїв. Як і в інших стилях цього літа, циганський стиль не представлений у своїй виразній прямоті, але у вигляді своєрідних натяків, асоціацій та зразків для натхнення.