Модні кольори одягу весна-літо 2024

Мінімалізм та простота все-таки залишається у 2023 році, бо тиждень моди у 2024 році вже розставив всі крапки над і. Експерти світу моди епатажно дістають трендові кольори, а ми ж хочемо скоріше поділитися з вами цими золотими, вишневими та небесними відтінками!

Якщо ви досі не знаєте, який колір модний вже цього весняного сезону, то радимо почитати тут! Пропонуємо вам зловити ідеальний відтінок із цієї контрастної та модної веселки або підбірки модних кольорів, які змусять бути вас яскравою, або такою прекрасною цього теплого сезону. Нумо, бо головний колір 2024 задав старту, але ми маємо, що вам ще розказати та показати!

Біла порцелянова лялька

Як не крути, але білий — колір літа. Чекайте, ми розуміємо ваше упереджене ставлення до нього, адже більшість асоціює ось цей крижаний сріблястий колір з весіллям та Великоднем. Наприклад, Saint Laurent переосмислив свій легендарний піджак Saharienne з 1967 року у вишукані сорочки та штани з бездоганним кроєм. Valentino представив вечірні сукні з експериментальними вирізами, тоді як Standing Ground вразив вечірніми сукнями у ніжному небесному відтінку, доповненими мерехтливими деталями з бісеру, витканими в шари тканини джерсі. Годі! Не бійтеся одягнути ті білі штани, які у вас заховані далеко у шафі!

Налита стигла вишня

Хто не любить вишень, особливо влітку? Ох, який прекрасний той колір стиглої вишеньки-черешеньки! Обережно! Цей колір хочеться з’їсти! Одержимість яскраво-червоним кольором стала надзвичайно помітною в останні сезони, від подіумів до червоних доріжок (хоча, нам здається, що саме тут цей колір був ледве не дрескодом зірок). У весняному сезоні 2024 року спостерігається помітний перехід до глибших і розкішних відтінків червоного.

Колір блакитного неба

Важко не погодитися, що найзаспокійливіший відтінок у світі це небесно-блакитний. Блакить все-таки манить, а ще манить те, що з цим кольором можна комбінувати й інші кольори й створювати неймовірні образи!

Пастельний та дуже ніжний бузок

Дівчата, ми знаємо як більшість із вас люблять бузок саме за його колір, тому не дивно, що експерти вирішили дати кольору модний ярлик. Носіть більше цього кольору, перетворюйтеся у бузок, у стильну квіточку! Не дивно, але пастельні кольори були ключовими для весняних колекцій 2024 року, але найкраще зміг виділитися серед них соковитий бузковий відтінок.

Золото, яке повільно розливається

На весняних подіумах 2024 року золото представлено у більш у плавному вигляді. Золоті відтінки повертаються, адже зовсім нещодавно золотий колір — був антитрендом. Проте стилісти все ж радять бути з ним обережним.