Модні осінні принти 2019

modni_printi_osin_2019

Тренди цієї осені, як ніколи, б’ють усі рекорди по кількості контрастів. Цьогорічні осінні принти дуже оригінальні. Восени дизайнери пропонують носити одяг з тканин, що оздоблені різноманітними пейзажами, коміксами, квітами, клітинкою, смужками, тощо. На які принти слід звернути увагу восени 2019, читайте в нашому огляді.

Флористичні принти

print_kviti_2019

Квіти практично ніколи не виходять з моди, єдине, що змінюється – це їх форма, розмір чи розміщення. Цієї осені в тренді тканини з зображенням великих квітів.

Оптичні ілюзії

print_optichni_ilyuzii_2019

Заплутані чорно-білі та кольорові орнаменти цьогоріч теж в моді. Потрібно пам’ятати лише, що оптичні ілюзії можуть дещо спотворювати пропорції фігури. Якщо потрібно прикрити зайві кілограми – уникай великих узорів з широкими елементами та горизонтальних ліній.

Клітинка

print_klitinka_2019

Велика, діагональна, тартан та інші клітинчасті узори, що існують – безпрограшний принт цієї осені та зими.

Горох

print_goroh_2019

Елегантний жіночний принт – горох, не покидає трендовий “колектив”. Обираючи одяг “в горохи” потрібно дотримуватись того ж правила, що і з оптичними ілюзіями: чим більший горох – тим “більша” фігура, і навпаки.

Архітектура та пейзажі

print_arhitektura_2019

Сукні з зображенням великих архітектурних споруд, будинків, виглядатимуть дуже стильно. Сумочки чи взуття з пейзажем міста доповнять будь-який образ.

Смужка

print_smuzhka_2019

Смугастий принт увійшов до числа трендових принтів осінньо-зимового періоду 2019 року. В цьому сезоні дизайнери роблять ставку на вертикальні смужки, що робитимуть нас візуально стрункішими, але без горизонтальних, звісно, теж не обійтись.

Звіриний принт (енімалістичний принт)

print_zebra_2019

До зміїного та леопардового принтів цієї осені приєднається ще й зебра. Звірині принти в різних кольорах – те, що потрібно цієї осені.