Найкращі образи зірок на балу Met Gala 2016

met_gala_celeb_looks

На щорічний благодійний бал Інституту костюму зірки вибираються ретельніше, аніж на «Оскар». Ще б пак! Тільки тут можна проявити всю свою фантазію у моді, зачісках та макіяжі. Дивіться найоригінальніші образи зірок з балу Met Gala 2016.

У Нью-Йоркському Метрополітен Музеї відбувається виставка «Manus x Machina: Fashion in an Age Technology» («Руки і машини: мода в технологічну епоху»). Анна Вінтур відкрила виставку грандіозною церемонією Met Gala, щорічним благодійним балом від Інституту Костюму. Для зірок – це чудова нагода продемонструвати усю свою фантазію і останні тренди моди, зачісок та макіяжу. Наслідуючи тему об’єднання рук та машин, зірки вчинили справжню кібер-атаку, одягнувши на себе силу-силенну металевих срібних та золотих деталей. У зачісках та макіяжі знаменитостей теж було все, окрім буденності: срібно-золота гамма, темні губи та зачіски-вежі. Дивіться наш перелік найкращих зачісок та макіяжу зірок з червоної доріжки балу Met Gala 2016.

Образи зірок на балу Met Gala 2016. Крістен Стюарт

met_gala_2016_kristen_stewart

«Сутінкова» дівчина Крістен Стюарт не залишила жодного натяку на своє каштанове волосся скромної дівчини на червоній доріжці Met Gala 2016. Зате з’явилася в образі панк-бунтарки. Її платиновий боб був зібраний у недбалий вузол, а очі футуристично сяяли в обрамленні графічних срібних квадратів.

«Щоденник красуні» – це сайт про жіночу красу і самопочуття, моду і тренди, секрети зірок і гарний настрій

Образи зірок на балу Met Gala 2016. Поппі Делевінь

met_gala_2016_poppy_delevingne

Коштовна сукня Поппі Делевінь була не єдиним сліпучим акцентом на ній. Гідним подиву було її довге платинове волосся з бічним проділом, м’які котячі очі та темно-винні губи.

Читайте також на krasainfo.com

Тренди 2016: Наймодніші макіяжі для губ цієї весни

Образи зірок на балу Met Gala 2016. Сіара

met_gala_2016_ciara

Сіара була однією зі знаменитостей, яка найкраще відтворила в своєму образі тему «Руки і машини». Її волосся було пофарбоване в срібний колір та вкладене у ретро-хвилі, скріплені численними срібними шпильками для волосся, а очі набули виразності завдяки макіяжу смокі айс зі срібними акцентами.

Читайте також на krasainfo.com

Тренди 2016: Модний макіяж очей весни та літа

Образи зірок на балу Met Gala 2016. Тейлор Свіфт

met_gala_2016_taylor_swift

Тейлор Свіфт дотримується модних трендів кольорів волосся, тож її кучері, які вона носить у навмисно недбалій манері, вражають вибілено-білим відтінком. А чорнична помада на губах справляє надзвичайний контрастний ефект із сяючою шкірою та солодкими делікатними рум’янами.

Читайте також на krasainfo.com

Тренди 2016: Наймодніші кольори волосся весни-літа 2016

Образи зірок на балу Met Gala 2016. Рита Ора

met_gala_2016_rita_ora

Срібна сукня із пір’я Рити Ора неймовірно гармонійно перекликалася із срібними тінями в кутиках очей та дзеркальними ромбиками, вплетеними у гладку зачіску із проділом посередині. Акцентів у цьому образі є більш ніж достатньо, тому губи Рита залишила природно-блискучими.

Образи зірок на балу Met Gala 2016. Бейонсі

met_gala_2016_beyonce

Бейонсі може пишатися своїм довгим прямим волоссям так само, як і округлими формами. Довгі пасма шоколадного кольору зірка залишила спадати каскадом за спиною, тоді як очі підвела інтенсивними смокі нефритово-зеленого кольору, а губи зробила навмисно непомітними.

Читайте також на krasainfo.com

Три страви, які їсть Бейонсі для детоксикації організму

Образи зірок на балу Met Gala 2016. Джиджи Хадід

met_gala_2016_gigi_hadid

Джиджи Хадід просто світиться від любові поруч зі своїм бойфрендом Зайном Маліком, у той час як її обличчя світилося у теплих розтушованих тонах. Волосся модель зібрала у гладкий довгий кінський хвіст із бічним проділом, який прикрасила срібними блискітками.

Образи зірок на балу Met Gala 2016. Сієна Міллер

met_gala_2016_sienna_miller

Сієна Міллер залишилася вірною своєму класичному нюд образу, не скориставшись з нагоди ні темними губами, ні металевими елементами, ні вражаючою зачіскою. Натомість її природну красу підкреслив високо зібраний недбалий шиньойн, фірмові нейтральні губи та підведені каялом очі. Зрештою, цей образ вона може з успіхом використати на будь-якій іншій червоній доріжці.

Читайте також на krasainfo.com

10 найкращих зачісок для вечірки, запозичених у зірок

Образи зірок на балу Met Gala 2016. Зендая

met_gala_2016_zendaya

Вигляд Зендаї був по-справжньому космічним. Золота сукня чудово відтінила її смагляву шкіру, а теплі коричневі та золоті акценти у макіяжі доповнили ідеальний образ. Обличчя зірки виглядає, наче картина в обрамленні стрижки паж, яку свого часу прославила співачка Мірей Матьє.

Читайте також на krasainfo.com

20 ультрамодних коротких стрижок та зачісок для жінок 2016 року.

Образи зірок на балу Met Gala 2016. Олівія Вайлд

met_gala_2016_olivia_wild

Очі Олівії Вайлд є ідеальним полотном для різноколірних тіней, особливо срібно-сірої гами, яка гармоніює з її кольором очей. Металевий комір-петля чудово пасує до футуристичного макіяжу Олівії, її сяючої шкіри та високого кінського хвоста.

Читайте також на krasainfo.com

Найкращі весняні образи зірок!

Образи зірок на балу Met Gala 2016. Адріана Ліма

met_gala_2016_adriana_lima

Можливо, на комусь іншому цей макіяж виглядав би перебільшенням, але Адріану Ліму він зробив ще привабливішою. У моделі великі чуттєві губи, які вона нафарбувала матовою червоною помадою, а видовжену форму очей підвела чорним олівцем для очей, зробивши їх ще більш котячими. До цього сміливого макіяжу чудово пасує класичний низький пучок, закручений збоку голови.

Читайте також на krasainfo.com

5 способів, як правильно користуватися олівцем для очей

Образи зірок на балу Met Gala 2016. Кеті Перрі

met_gala_2016_katy_perry

Кеті Перрі дуже старалася виділитися на червоній доріжці Met Gala і таки перестаралася. На цьому балу найбільше цінується вміння розкрити в своєму образі задану тему, а не перетворити себе на посміховисько. Чорні губи, вибілені брови, блакитні вії та зачіска вулик цілком мають право на існування поодинці, але в сукупності вони справили комічне враження.

Приєднуйтеся до сторінки у Facebook. Дізнавайтеся першими про найцікавіші новини краси, здоров’я, моди, стилю та життя зірок!