В’єтнамки знову у моді? Ловіть 8 літніх трендів взуття 2024

Літо вже стукає у ваші двері й запитує, чи ви вже встигли оновити свій гардероб?! Цього сезону колекції літнього взуття від популярних світових брендів демонструють відкриті пальці ніг, зручні капці, кольорові кросівки, балетки, які додають ностальгії та ніжні красиві підбори для прогулянки літніми вуличками вашого міста. 

Прокрутіть сторінку, щоб переглянути найактуальніші літні тренди взуття 2024 року!

1. Величезні платформи 

Світові дизайнери все більше закохують модниць у величезні та об’ємні платформи, особливо ті, які закінчуються на щиколотках. Також у тренді літа 2024 все ще будуть всім улюблені босоніжки на високій платформі.  

2. З пляжу на подіум – в’єтнамки повертаються у моду! 

Оновлені в’єтнамки на платформі знову повертаються у моду! Ба більше, нам дуже імпонують варіанти в’єтнамок на невеликому каблуці. Мінус такого взуття — це пластирі на ногах. Але погодьтеся, що оновлені улюблені в’єтнамки дійсно додають літньому образу ностальгії та настрою бажаної відпустки.

3. Ніжні балетки на лямках

Versace

Балетки продовжують набирати популярність, а модель з ремінцями на супінаторі додає їм ще більше привабливості та ніжності. Тонкі ремінці та бантики забезпечують ідеальне поєднання комфорту та стилю. Сміливо поєднуйте їх із плісированою спідницею для створення шикарного образу або з джинсами для стильного повсякденного вигляду.

4. Некрасиві туфлі вриваються у красиві тренди 2024

Так, так, так! Фанати вінтажу та ретро, нарешті ваш вихід! Це може бути взуття вашої мамусі або бабусі. Незграбні та трохи ugly черевики точно додадуть легку родзинку вашій індивідуальності.

5. Улюблені зручні мюлі із закритим носиком

Завдяки витонченому силуету та чітким лініям, це взуття поєднує зручність мюлів і стійкість закритого взуття. У поєднанні зі штанами довжиною 3/4 або завуженою сукнею вони додають стилю будь-якому образу. 

6. Загострені носики літніх босоніжок 

Взуття з гострим носиком — це вічна класика, чи не так? Щоб додати елегантності вбранню просто додайте ці трендові босоніжки! Чіткі лінії створюють характерний вигляд для весняних та літніх образів. Безумовно, що високі підбори виглядають особливо вишукано, але середні каблуки босоніжок надають вінтажної привабливості, яка нам дуже подобається.

7. Поєднайте разом маленький каблучок та гострий носик

Якщо попередній тренд взуття будувався на загостреному носику, то ось цей вам сподобається через маленький акуратний каблучок. Ох і віє від цих трендів вінтажністю! Деякі з найкращих підборів сезону весна/літо 2024 настільки короткі, що їх майже не можна вважати підборами. Останнім часом “котячі” підбори, які раніше вважалися старомодними й антитрендом, стали популярними серед провідних світових дизайнерів.

8. Кросівки для гри у теніс 

Тенісний стиль зараз на піку популярності, вони додають класичному взуттю елегантність та універсальність. Витончений, трохи ретро-стиль чудово пасує як на корті, так і за його межами. Тож залишайтеся у тренді, комбінуючи кольорові тенісні кросівки.