Яке взуття точно буде у тренді літа 2023?

ujkjdyf

Літо — це прекрасна пора для довгих прогулянок, а для цього вам потрібне ідеальне взуття. Що ви найбільше любите? Зручні кросівки, щоб легко долати сотні метрів до вашої роботи? Можливо, ви впевнено крокуєте бруківкою улюбленої вулички вашого міста на високому каблуку? Тепла пора року — завжди гарна можливість одягнути щось неймовірне гарне, адже хороше взуття є ключовим компонентом вашого стилю та задуманого образу.

Дизайнери всього світу розглядали всі варіанти поєднання старих і нових трендів, щоб створити щось особливе. Туфлі на танкетці, яких ви ніколи не бачили, оновлені “рибальські” босоніжки, хитромудро прикрашені підбори та багато іншого. Ми спробуємо надихнути вас новинками зі світу трендового взуття літа 2023, щоб ви обов’язково знайшли щось для себе!

Взуття на суцільній танкетці

frendi_vzuttya

Давно забуті танкетки знову увійшли до модного чату. Від босоніжок до мюлів і черевиків, вони повернулися повністю оновленими. Ці салатові черевики від Fendi настільки ж зручні, як і стильні. Правда ж нагадує чимось черевички ляльок Bratz?

Сандалики на танкетці із рафії

vzuttya_na_solomyanii_tanketci

Ви точно закохаєтесь у цей невимушений вигляд цих сандаликів на танкетці! Це взуття додасть вашому образу легкості та свіжості. Рафія — це один із трендових матеріалів, який часто зустрічається у роботах стилістів та дизайнерів усього світу.

Блискітки та ще раз блискітки від Gucci

uexs

Gucci 2023 року, тобто вже цього літа пропагує прикрашати взуття блискучими елементами, і це дійсно працює! Відомі подіуми світу взувають своїх моделей переважно у пару сліпучих мюлів або босоніжок, які швидко потрапляють у трендові рейтинги моди.

Масивне взуття на високому підборі

masivne_vzuttya

Щось велике та на високому підборі вривається у літо 2023! Саме з таким взуттям легко комбінувати цікаві образи, наприклад, довга сукня з оверсайз светром та зі зручними шкарпетками під це взуття — затьмарить усіх!

Взуття на рівній платформі

tanketka

Рівна танкетка взуття додасть кілька сантиметрів до вашого ідеального зросту. Більшість дизайнерів та стилістів запевняють, що ходити в них набагато легше, ніж на звичайному каблуку. Ви можете комбінувати це взуття із максісукнею або широкими штанами.

Босоніжки-гладіатори

gladiatori

Який же неймовірний вигляд вони мають на довгих ніжках! Ці босоніжки гарно тримають баланс між кокетливим та спортивним стилем. Варто сказати, що вони мають маленький мінус — зашнуровувати доведеться довгенько, проте ви точно потрапите у сітку свіжих трендів 2023 та будете стильними!

Металік

metalika

Це точно яскравий штрих, який додасть вашому образу оригінальності та неповторності! Блискучі металеві черевики підійдуть до будь-якого вашого образу! Це скоріше невмируща класика, аніж тренд, та все ж…

Будьте оригінальними цього літа і не бійтеся експериментувати!